Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Η μόδα ευνοεί τις καμπύλες!!!!!

1. Αν έχετε έντονους γοφούς, παχιά πόδια και είστε λεπτή από την μέση και πάνω : προτιμήστε μπλούζες ντραπέ, με σούρες στο στήθος και γενικά με περίτεχνα κοψίματα που προσθέτουν όγκο στο επάνω μέρος, ώστε να εξισορροπείται η διαφορά με τους μεγάλους γοφούς. Συνήθως αυτόν τον σωματότυπο, τον κολακεύουν περισσότερο φούστες, κατά προτίμηση μακριές και όχι πολύ φαρδιές, ώστε να κρύβονται τα παχουλά πόδια, καθώς επίσης ταγιέρ και κοστούμια. Καλό είναι να αποφεύγετε τα φαρδιά παντελόνια και τις παντελόνες.





2. Αν έχετε μεγάλο στήθος, λεπτούς γοφούς, αδύνατα πόδια και περιττό λίπος στο στομάχι και την κοιλιά: φορέστε μπλούζες και φορέματα με κόψιμο κάτω από το στήθος. Το κόψιμο «αμπίρ» κρύβει αισθητά το στομάχι και την κοιλιά. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον τύπο παντελονιού που θα επιλέξετε, αποφύγετε τα στενά παντελόνια και τα κολάν, και προτιμήστε τις πιο φαρδιές γραμμές.





3. Όταν το βάρος είναι μοιρασμένο σε όλο το σώμα: τα περισσότερα ρούχα για εύσωμες ταιριάζουν σε αυτόν το σωματότυπο, αρκεί να είναι ρούχα σε εφαρμοστή γραμμή, ώστε να αναδεικνύονται οι καμπύλες. Καλό είναι να αποφύγετε τα ριχτά ρούχα και να δώσετε έμφαση στο ντεκολτέ και στη μέση.





4. Αν έχετε φαρδιές πλάτες και μπράτσα, μικρό στήθος και είστε πιο στενή από τη μέση και κάτω: προτιμήστε μπλούζες, πουκάμισα και σακάκια σε στενές γραμμές και μακριές φούστες σε ίσια γραμμή ή με ελαφρά φυλλαράκια στο κάτω μέρος, ώστε η φιγούρα σας να φαίνεται πιο ψηλή και να μοιράζεται ισόποσα ο όγκος. Μπλούζες με μεγάλο χαμόγελο, καλύπτουν όμορφα τους ογκώδεις ώμους αυτού του σωματότυπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: