Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Τον πρόδωσε η… λιγούρα του

Ένας Αυστραλός εισέβαλλε επανειλημμένως σε σπίτια κι έκανε «επιδρομές» στα ψυγεία των θυμάτων, τρώγοντας ό,τι έβρισκε και αφήνοντας πίσω του άδεια μπουκάλια και μισοφαγωμένες τροφές.

Το «χόμπι» του Jamie Scott McKillop οδήγησε στη σύλληψή του, όταν η αστυνομία ταυτοποίησε το DNA του, το οποίο συνέλεξε από ένα μισοφαγωμένο ντόνατ και από άδεια μπουκάλια αναψυκτικού.

Ο McKillop είχε πάρει... φόρα, αφού είχε διαπράξει πάνω από 154 αδικήματα, χωρίς να συλληφθεί. Τώρα, όμως, θα περάσει τα επόμενα 17 χρόνια στη φυλακή, χωρίς… ψυγείο στο κελί.

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Αδυνάτισμα με βότανα

1. Πως να χάσουμε τα κιλά με βότανα


2. Βότανα για εύκολο αδυνάτισμα

Αδυνάτισμα με ραδιοσυχνότητες

Οι ραδιοσυχνότητες βοηθούν στο αδυνάτισμα, αλλά και στη βελτίωση της ποιότητας του δέρματος. «Οι ραδιοσυχνότητες χρησιμοποιούνται στην αισθητική ιατρική για να αντιμετωπίσουν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας και την εναπόθεση λίπους σε διάφορες περιοχές, τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο», λέει ο πλαστικός χειρουργός κ. Απόστολος Γαϊτάνης. «Η θερμότητα που μεταφέρεται κάτω από το δέρμα βοηθάει στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, ενώ με τη βοήθεια της ελεγχόμενης αυτής θερμότητας προκαλείται συρρίκνωση στα λιποκύτταρα. Επίσης με τις ραδιοσυχνότητες διεγείρονται οι ινοβλάστες, οι οποίοι παράγουν περισσότερο κολλαγόνο».

Η θεραπεία σύσφιγξης με ραδιοσυχνότητες παράγει δύο ειδών συχνότητες, μονοπολικές και διπολικές. «Οι διπολικές ραδιοσυχνότητες εφαρμόζονται για να θερμάνουν τους ιστούς του προσώπου πιο επιφανειακά (π.χ. γύρω από τα μάτια ή στην περιοχή του λαιμού)» αναφέρει ο κ. Γαϊτάνης. «Με τη μονοπολική ραδιοσυχνότητα, η θερμότητα μεταφέρεται πιο βαθιά, σε περιοχές όπως είναι τα μάγουλα. Ο γιατρός, παρατηρώντας τις ανάγκες της επιδερμίδας που έχει κάθε γυναίκα, αποφασίζει αν θα χρησιμοποιήσει τη μονοπολική ή τη διπολική ραδιοσυχνότητα για να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα».

Οι περιοχές του προσώπου όπου μπορεί να γίνει η εφαρμογή είναι γύρω από τα μάτια, για να απαλύνει και να λειάνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες που βρίσκονται στο «πόδι της χήνας», καθώς και το πρήξιμο που εμφανίζεται μερικές φορές στο κάτω βλέφαρο. Η μέθοδος χρησιμοποιείται συχνά για να βελτιώσει την επιδερμική χαλάρωση που παρουσιάζεται στα μάγουλα, το προγούλι, τον λαιμό _ όπου το δέρμα είναι αρκετά λεπτό _ και κάτω από τα μπράτσα. «Μπορούν επίσης να μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε ένα επίπεδο στομάχι (ειδικά ύστερα από εγκυμοσύνη) και πιο λεπτούς γοφούς και μηρούς, καθώς και να συσφίγξουμε τα πάνω άκρα μας» επισημαίνει ο κ. Γαϊτάνης.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ο γιατρός χρησιμοποιεί την ειδική κεφαλή του μηχανήματος πάνω στην περιοχή όπου θα γίνει η εφαρμογή, αφού πρώτα την έχει καλύψει με μια ειδική λιπαντική ουσία. «Πρόκειται για μια απολύτως ασφαλή θεραπεία, γιατί ο γιατρός έχει τη δυνατότητα να ελέγχει ανά πάσα στιγμή τη θερμότητα που διοχετεύει στο δέρμα. Επίσης, χάρη στον ειδικό μηχανισμό ψύξης που διαθέτουν οι τελευταίας τεχνολογίας κεφαλές που χρησιμοποιούνται στη θεραπεία, η ασθενής δεν αισθάνεται καθόλου πόνο».

Μετά την εφαρμογή, το δέρμα εμφανίζει μια ελαφριά ερυθρότητα, που υποχωρεί σταδιακά μέσα στις επόμενες 24 ώρες. Η θεραπεία διαρκεί 10-20 λεπτά και μπορεί να επαναληφθεί ύστερα από δύο εβδομάδες. Συνολικά χρειάζονται συνήθως 5-8 συνεδρίες, ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος και την ανταπόκριση που έχει κάθε επιδερμίδα.

Ο συνδυασμός της τεχνολογίας των ραδιοσυχνοτήτων και της τεχνολογίας ανάπλασης δέρματος με λέιζερ μπορεί να προσφέρει πολύ καλά αποτελέσματα στο πρόσωπο και στο σώμα.

Λάτρεψε τα κιλά της εγκυμοσύνης

Η Ashlee Simpson παραδέχεται πως ήταν υπέροχο το συναίσθημα να αυξάνεται το βάρος της, λόγω της εγκυμοσύνης. Έβλεπε το σώμα της να αλλάζει μέρα με τη μέρα και η χαρά της όλο και μεγάλωνε.





Η νεαρή τραγουδίστρια, που γέννησε τον Νοέμβριο του 2008, αποκάλυψε πως έτρωγε όλων των ειδών τα σνακ, με μεγάλη ευχαρίστηση, προκειμένου να πάρει το απαραίτητο βάρος.

«Πήρα 25 κιλά και ήταν καταπληκτικά! Έτρωγα γλυκά και κέικ συνέχεια», δήλωσε η Ashlee. Όταν, βέβαια, γέννησε, άρχισε να τρώει υγιεινά και να κάνει γυμναστική, ώστε να ξαναβρεί τη φόρμα της.

Δεν τον άφησαν να πετάξει λόγω... βάρους

Τον ανάγκασαν να αποβιβαστεί από αεροσκάφος λόγω του αυξημένου βάρους του!  Ο λόγος για τον Βρετανό Sandy Russell βάρους 203 κιλών που ήθελε να ταξιδέψει από το το Λονδίνο στο Τορόντο για να παραβρεθεί στην κηδεία μας θείας του.
Τελικά και ενώ είχε επιβιβασθεί μία αεροσυνοδός της εταιρείας Air Transat τον συνόδεψε εκτός αεροσκάφους. Στη συνέχεια του πρότειναν να πάρει άλλη πτήση αλλά μόνο αν πλήρωνε κάτι παραπάνω. Όμως ο 32χρονος δεν μπορούσε να αγοράσει άλλα εισιτήρια.
«Ήμουν συντετριμμένος. Δεν έκλαια για τη θεία μου και έκλαψα από την ταπείνωση και την απογοήτευση από την αντιμετώπιση που είχα», είπε ο Russell στην εφημερίδα News of the World.
Πρόσθεσε ακόμα ότι είναι εκνευρισμένος καθώς η εταιρεία δεν τον ενημέρωσε πριν την πτήση για το πρόβλημα που θα αντιμετώπιζε.

Αγνώριστο το Θηρίο!

Αυτό θα πει να κάνεις δίαιτα και... να μη σε αναγνωρίζουν! Το Θηρίο, μέλος του συγκροτήματος των GOIN'THROUGH και γνωστός από τη σόλο καριέρα που ακολουθεί, έγινε... άλλος άνθρωπος.


Πρίν:



Μετά :





Τον συναντήσαμε στα μουσικά βραβεία ΜΑD και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας! Το Θηρίο έχασε, ούτε λίγο ούτε πολύ, περισσότερα από 140 κιλά!!! Όπως μας αποκάλυψε, ήταν ένα προσωπικό στοίχημα που ήθελε να κερδίσει και τα κατάφερε. 

«Δεν είχα ούτε πρόβλημα υγείας ούτε το έκανα γιατί μου το ζήτησε κάποιος. Ήθελα να χάσω αυτά τα κιλά. Άλλωστε, είχα συμβιβαστεί και εγώ και οι γύρω μου με τα αρκετά παραπανίσια κιλά που είχα. Όμως, μου αρέσω και τώρα. Το μόνο παράπονο που έχω, είναι το γεγονός ότι δεν με αναγνωρίζουν με την πρώτη ματιά», μας εξομολογήθηκε χαμογελώντας... 

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Νέο χόμπυ...

Πάνε μερικοί μήνες πίσω που μου έφεραν δώρο 2 χρυσόψαρα σε μια μικρή γυάλα. Ξετρελάθηκα, ήταν η αγαπημένη μου ασχολία και η αγαπημένη μου αγορά σε κάθε πανηγύρι. Έχοντας λοιπόν πλέων και σύμμαχο το internet άρχισα να ψάχνω για πληροφορίες για αυτά αλλά και το πως να τα διατηρήσω αυτή την φορά χωρίς να μου ψοφήσουν. Ψάχνοντας λοιπών κατάλαβα πως δεν μπορούν να μεγαλώσουν σε μια γυάλα, σίγουρα θα ψοφούσαν και για αυτό προχώρησα στην αγορά ενός ενυδρείου. Από τότε κόλλησα. Το καλό είναι πως ανακάλυψα ένα χόμπι που μπορώ να πηγαίνω στα διάφορα petshop και δεν με στραβοκοιτούν για τα κιλά μου γιατί πολύ απλά δεν τους νοιάζουν !!! Μπαίνω σε forum αντίστοιχα, πήγα και συναντήσεις που έκαναν και εκεί ως δια μαγείας τι βρήκα; Πολλούς μα πάρα πολλούς παχουλούς και παχουλές... Τι ευχάριστο συναίσθημα θεέ μου να μπαίνεις σε ένα χώρο και να μην σε κοιτούν σαν ούφο γιατί είσαι παχουλός...

"Καλός τον, καλός ήρθες, καλή αρχή .... (Και παράλληλα αφού πλέον είμαι καχύποπτος να προσπαθώ για μια λοξή ματιά, για ένα ειρωνικό βλέμμα ... Μα πουθένα !!! Βρε κάπου ένας να με δει στραβά; (Κοίτα να δεις ανωμαλία μέχρι που αισθανόμουν αμηχανία που δεν με σταβοκοιτούσε κανείς !!!

Η εκδίκηση του παχουλού

Οι άνθρωποι με σωματικό βάρος κάτω του φυσιολογικού ζουν στατιστικά λιγότερο από τους παχύσαρκους ή ακόμα και από τους υπέρβαρους, ανακοίνωσαν με σχετική έκπληξη Ιάπωνες ερευνητές. «Αναμέναμε ότι τα αδύνατα άτομα θα παρουσίαζαν το χαμηλότερο προσδόκιμο επιβίωσης, δεν περιμέναμε όμως ότι η διαφορά θα ήταν τόσο μεγάλη» σχολίασε στο AFP ο Σινίτσι Κουριγιάμα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Τοχόκου.

Οι άνθρωποι με χαμηλό σωματικό βάρος στην ηλικία των 40 ετών ζουν στατιστικά 6-7 χρόνια λιγότερο από τους παχύσαρκους και περίπου 5 χρόνια λιγότερο από τους υπέρβαρους, έδειξε η έρευνα. Η μελέτη παρακολούθησε για 12 χρόνια 50.000 άτομα ηλικίας 40-79 ετών στην περιοχή του Μιγιάγκι στη βόρεια Ιαπωνία. Οι εθελοντές μοιράστηκαν σε τέσσερις ομάδες ανάλογα με το δείκτη μάζας σώματος (BMI, ο λόγος του σωματικού βάρους σε κιλά προς το τετράγωνο του ύψους σε μέτρα). Οι φυσιολογικές τιμές του δείκτη είναι 18,5 έως 25. Οι άνθρωποι με χαμηλότερο δείκτη θεωρήθηκαν ελλιποβαρείς, όσοι είχαν δείκτη 25-30 κατατάχθηκαν στους υπέρβαρους και όσοι είχαν πάνω από 30 στους παχύσαρκους.

Οι ερευνητές δεν μπορούν να δώσουν σαφή εξήγηση για τα συμπεράσματα, έχουν όμως ορισμένες υποψίες, για παράδειγμα την αυξημένη ευπάθεια σε ορισμένες ασθένειες όπως η πνευμονία και τα πιο εύθραυστα αιμοφόρα αγγεία. «Υπήρχε το επιχείρημα ότι οι ζωές των αδύνατων ανθρώπων είναι συντομότερες επειδή πολλοί από αυτούς είναι άρρωστοι ή καπνίζουν. Όμως η διαφορά παρέμεινε σχεδόν αμετάβλητοι όταν εξαλείψαμε αυτούς τους παράγοντες» κατά την ανάλυση των δεδομένων, διευκρίνισε ο Δρ Κουριγιάμα. Τόνισε ότι οι πολύ αδύνατοι καλό θα ήταν να παχύνουν, όσοι όμως έχουν φυσιολογικό βάρος δεν είναι σκόπιμο να τρώνε όσο θέλουν.

Πηγή: In.gr

Ένας λόγος παραπάνω για να είμαστε πιο προσεκτικοί με την δίαιτα που επιλέγουμε για να αδυνατίσουμε

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

ΜΙΚΡΆ ΜΥΣΤΙΚΆ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΉ ΤΟΥ ΜΑΓΙΌ

Το πώς να διαλέξεις ένα μαγιό, δεν έχει μεγάλη διαφορά από το πώς διαλέγεις ένα ρούχο. Γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή στο χρώμα και στο σχέδιο που θα έχει το εμπριμέ του υφάσματος.

- Τα σχέδια συνήθως τραβούν το μάτι και πολλές φορές μπορεί να χαλάσουν την τελική εικόνα. Για παράδειγμα, θα πρέπει να είσαστε προσεκτικές με τις ρίγες. Οι οριζόντιες ρίγες, φαίνονται όμορφες, σε λεπτά “αγορίστικα” κορμιά.

- Για να δημιουργήσετε μια πιο λεπτή μέση, διαλέξτε ένα μαγιό που θα είναι σ’ ένα βασικό χρώμα και στην περιοχή της μέσης, το χρώμα θα αλλάζει και θα είναι σε πιο σκούρο τόνο.

- Εάν διαλέξετε ένα ολόσωμο μαγιό, προσέξτε η γραμμή του να αγκαλιάζει τέλεια το κορμί σας, χωρίς να το πιέζει αφόρητα και φυσικά χωρίς να πλέει... επάνω του.

- Εάν θέλετε να φανείτε πιο αδύνατη, αγοράστε ένα μαγιό σε Lycra, σκουρόχρωμο και με μικρά εμπριμέ.
Τα μεγάλα και εντυπωσιακά floral, παραπέμπουν στη χοντρή του θησαυρού!

- Το τέλειο κορμί, χρειάζεται και το τέλειο μαγιό. Γι’ αυτό θα πρέπει με υπομονή και επιμονή να ιδρώσετε αρκετά μέσα στα δοκιμαστήρια, για να βρείτε το πραγματικά κατάλληλο για σας μαγιό.

Μαρτυρία της Νάντιας...

ΒΓΗΚΑ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ.ΒΑΣΙΚΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΑΝ. ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ?ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΕΝΑ ΜΠΟΥΦΑΝ ΧΧL ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ.Η ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ.ΓΥΡΙΖΩ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΑΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑΤΗΣ ΛΕΩ ΓΙΑ ΦΑΛΑΙΝΕΣ ΕΧΕΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ?ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΑΜΕΣΩΣ ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ.ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΙ 80ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?

Μαγιό για στρογγυλές σιλουέτες

Το καλοκαίρι έχει μπει... και ήδη έχετε αρχίσει να ψάχνετε τι μαγιό θα αγοράσετε φέτος. Αν είστε από τις τυχερές που δεν έχουν το πρόβλημα των παραπάνω κιλών και το σώμα σας έχει τις ιδανικές αναλογίες, τότε έχετε μία τεράστια γκάμα επιλογών.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχουν, όμως, συνήθως οι γυναίκες με παραπάνω κιλά και στρογγυλή σιλουέτα. Αν, λοιπόν, θέλετε να κρύψετε τα κιλάκια που φορτώσατε το χειμώνα, αλλά να παραμένετε σέξι και κομψές, τότε το ιδανικό μαγιό για εσάς είναι το ολόσωμο.

Το ολόσωμο καλύπτει υπέροχα την πληθωρική σιλουέτα και καμουφλάρει τις καμπύλες. Τα χρώματα που συνιστούμε να επιλέξετε είναι τα σκούρα και ματ, όπως για παράδειγμα το μαύρο που έχει την ιδιότητα να αδυνατίζει. Αποκλείστε τα μαγιό με τα τεράστια σχέδια, τα χοντρά πουά και τα πολύχρωμα λουλούδια.

Αν έχετε παραπάνω κιλά δεν θα πρέπει να αποκλείεται και τα μπικίνι, απλά θα πρέπει να κάνετε τη σωστή επιλογή. Το σλιπ θα πρέπει να φτάνει μέχρι την κοιλιά και να μην είναι πολύ χαμηλό, ενώ μπορείτε να επιλέξετε και ένα σορτς, ένα σλιπ σε στυλ φουστίτσας ή ένα ντραπέ.

Εάν έχετε πλούσιο μπούστο, φροντίστε το μαγιό σας να συγκρατεί καλά το στήθος. Ξεχάστε τις ενισχύσεις που αυξάνουν υπερβολικά το στήθος και τα μαξιλαράκια που τονίζουν το μπούστο. Επιλέξτε καλύτερα ένα μαγιό με άνετη θήκη, ώστε να μην φαίνεται τόσο μεγάλο το στήθος σας ή ένα σε στυλ μπαλκονέ με γερές τιράντες ώστε να συγκρατεί τέλεια το στήθος.

Τέλος, επιλέξτε υφάσματα που αγκαλιάζουν τέλεια τη σιλουέτα, όπως το λίκρα και αποφύγετε τα ελαστικά υφάσματα με πολύ πυκνή ύφανση. 


Παρακάτω σας προτείνουμε μερικά στυλ ολόσωμων μαγιό για να πάρετε μία ιδέα. 

Το μαγιό της Πριγκίπισσας

Το συγκεκριμένο μαγιό, με το χαμηλό σχετικά και άκρως θηλυκό μπούστο διαθέτει τιράντες που βγαίνουν, και είτε τις τοποθετείτε στο μαγιό για μεγαλύτερη στήριξη του στήθους και για να καμουφλάρετε τις καμπύλες σας, είτε όχι και φοράτε το μαγιό στράπλες.

Ως προς το χρώμα, το μαύρο έχει την ιδιότητα να αδυνατίζει και το λεπτό πουά δίνει στο μαγιό ένα στυλ ρετρό, εξαιρετικά γοητευτικό και φινετσάτο.


Το μαγιό που αδυνατίζει

Το συγκεκριμένο κομμάτι θα το λατρέψετε. Σε χρώμα μαύρο που αδυνατίζει και σε ύφασμα που αγκαλιάζει υπέροχα το σώμα, το μαγιό αυτό έχει μπανέλες για τέλεια στήριξη του στήθους, ενώ οι λεπτές τιράντες τελειώνουν με μία κομψή λεπτομέρεια στο μπούστο.

Επιπλέον, λατρεύουμε τη λεπτομέρεια με το κεντητό λουλούδι από παγιέτες στη θήκη του μπούστου.


Το μαγιό Υψηλής Ραπτικής

Το συγκεκριμένο μαγιό που έχει κάτι από τη φινέτσα της υψηλής ραπτικής, δένει πίσω από το λαιμό, έχει ένα αβυσσαλέο ντεκολτέ σε σχήμα V, ενώ η πιέτα κάτω από το στήθος εγγυάται τέλεια εφαρμογή και στήριξη του στήθους.

Το χρώμα στο μπεζ της άμμου θεωρείται άκρως καλοκαιρινό και αναδεικνύει το μαύρισμά σας, ενώ τη διαφορά κάνει η λευκή λεπτομέρεια στο φινίρισμα και τα κουμπιά. Επιπλέον, η ραφή κάτω από το μπούστο και στα πλάγια έχει την ιδιότητα να καμουφλάρει τις καμπύλες.

Η μόδα ευνοεί τις καμπύλες!!!!!

1. Αν έχετε έντονους γοφούς, παχιά πόδια και είστε λεπτή από την μέση και πάνω : προτιμήστε μπλούζες ντραπέ, με σούρες στο στήθος και γενικά με περίτεχνα κοψίματα που προσθέτουν όγκο στο επάνω μέρος, ώστε να εξισορροπείται η διαφορά με τους μεγάλους γοφούς. Συνήθως αυτόν τον σωματότυπο, τον κολακεύουν περισσότερο φούστες, κατά προτίμηση μακριές και όχι πολύ φαρδιές, ώστε να κρύβονται τα παχουλά πόδια, καθώς επίσης ταγιέρ και κοστούμια. Καλό είναι να αποφεύγετε τα φαρδιά παντελόνια και τις παντελόνες.





2. Αν έχετε μεγάλο στήθος, λεπτούς γοφούς, αδύνατα πόδια και περιττό λίπος στο στομάχι και την κοιλιά: φορέστε μπλούζες και φορέματα με κόψιμο κάτω από το στήθος. Το κόψιμο «αμπίρ» κρύβει αισθητά το στομάχι και την κοιλιά. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον τύπο παντελονιού που θα επιλέξετε, αποφύγετε τα στενά παντελόνια και τα κολάν, και προτιμήστε τις πιο φαρδιές γραμμές.





3. Όταν το βάρος είναι μοιρασμένο σε όλο το σώμα: τα περισσότερα ρούχα για εύσωμες ταιριάζουν σε αυτόν το σωματότυπο, αρκεί να είναι ρούχα σε εφαρμοστή γραμμή, ώστε να αναδεικνύονται οι καμπύλες. Καλό είναι να αποφύγετε τα ριχτά ρούχα και να δώσετε έμφαση στο ντεκολτέ και στη μέση.





4. Αν έχετε φαρδιές πλάτες και μπράτσα, μικρό στήθος και είστε πιο στενή από τη μέση και κάτω: προτιμήστε μπλούζες, πουκάμισα και σακάκια σε στενές γραμμές και μακριές φούστες σε ίσια γραμμή ή με ελαφρά φυλλαράκια στο κάτω μέρος, ώστε η φιγούρα σας να φαίνεται πιο ψηλή και να μοιράζεται ισόποσα ο όγκος. Μπλούζες με μεγάλο χαμόγελο, καλύπτουν όμορφα τους ογκώδεις ώμους αυτού του σωματότυπου.

Με αγάπη, η χοντρή που δε θα ξαναβάλει τζιν Nο 26

My dear Schooligans, είμαι 15 χρονών και θα πάω Πρώτη Λυκείου. Απ' όταν ήμουν πολύ μικρή ήμουν χοντρή και επειδή μπούχτισα μια ζωή να ντρέπομαι γι' αυτό που είμαι και να μη με πλησιάζει αγόρι, πήρα την απόφαση να αδυνατίσω. Αυτό άρχισε το καλοκαίρι της Α' Γυμνασίου και ως τις αρχές της Γ' Γυμνασίου έχασα 17 κιλά (από 63 πήγα 46). Όμως μου σταμάτησε η περίοδος και η μάνα μου άρχισε να ψάχνεται. Ύστερα από επίσκεψη σε ψυχολόγο, ανακαλύψαμε πως είχα νευρική ανορεξία. Αφού πλακωνόμουν με τους γονείς μου που ήθελαν να παχύνω, μ' έπιασαν βουλιμίες. Έτρωγα ακατάπαυστα, με αποτέλεσμα σε δύο μήνες να πάρω ό,τι έχασα. Τώρα συμβουλεύομαι διαιτολόγο την οποία χεσμένη την έχω, γιατί έχω μπουχτίσει. Δεν ξέρω τι θα γίνει, αν και όλοι μου λένε πως έχω τις δυνατότητες να λεπτύνω λίγο. Διότι πώς βγάζεις 20, ρε κοπελιά, και δεν μπορείς να αδυνατίσεις; Έλα όμως που εγώ δεν μπορώ, δεν έχω τη θέληση... 


Με αγάπη,
η χοντρή που δε θα ξαναβάλει τζιν Nο 26

Μαρτυρία από : http://www.theschooligans.gr

Στάθης Ψάλτης - Μπουτίκ


Σκοτώστε τους χοντρούς και μείνετε μόνοι σας...

Αναρωτιέμαι μερικές φορές όταν πάω για μπάνιο στην θάλασσα το καλοκαίρι " που είναι οι χοντροί άνθρωποι;"
Η παραλία είναι γεμάτη με κορμάρες σαν να έχουν πει στον κόσμο ότι είναι πασαρέλα και απαγορεύεται η είσοδος στους εύσωμους

Δεν είμαι κανένα μοντέλο αλλα σκέφτομαι οτι δεν θέλω να χάνω τις καλοκαιρινές απολαύσεις της φύσης και για αυτο παίρνω τα αντηλιακά μου, την ψάθα μου και πάω να απλώσω την κορμάρα μου στις παραλίες παντα τα καλοκαίρια
Δεν νιώθω κανένα κόμπλεξ για τα περιττά κιλά που έχω!!!

Μπορώ να καταλάβω βέβαια γιατι οι χοντροί άνθρωποι είναι σχεδόν εξαφανισμένοι απο παντού και πως αισθάνονται.
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήμουν στην Αράχωβα
Σε ενα μπάρ που βρεθήκαμε με το παρεάκι μου υπήρχε μια χοντρή γυναίκα η όποια χωρις να έχει κανενα πρόβλημα απολάμβανε την βραδινή της έξοδο χορεύοντας με τις αδύνατες φίλες της.
Όλοι εκείνη κοιτούσαν και δυστυχώς την σχολίαζαν αρνητικά.

Ετσι και ενας απο την παρέα μας. Έσκυψε στο αυτί των άλλων, είπε ενα αστείο και όλοι γελάγανε!!
Τότε τον πλησίασα και σαν δασκάλα με το δάκτυλο μου να κουνιέται του ειπα οτι αυτο δεν ειναι σωστό..
Ναι δεν είναι καθόλου σωστό φίλοι μου. Γιατι μπορεί αύριο αυτός που κοροϊδεύει να βρεθεί στην ιδια θέση. Γιατι ποτε δεν ξέρεις το μέλλον τι σου επιφυλάσσει...

Και στην τελική ποιος είσαι εσυ που θα κρίνεις τον άλλον;; Και ποιος ορίζει το όμορφο και το άσχημο;;
Δεν δέχομαι τα αστεία, που προκαλούν κοινωνικό ρατσισμό γιατι αυτο ειναι τελικά Ρατσισμός!!!
Ποτε θα γίνει ο κόσμος πιο όμορφος;;
Οχι εξωτερικά αλλα εσωτερικά στην ψυχή του!!

Ανάρτηση απο το blog: http://patata-patatoula.blogspot.com

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Δεν είμαι χοντρός αγάπη μου... απλώς σκέφτομαι πολύ !!!!

Ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η πνευματική εργασία οδηγεί τα άτομα σε αναζήτηση τροφής και υπερβολική λήψη θερμίδων. Η έρευνα έγινε στο Πανεπιστήμιο του Quebec και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό "Ψυχοσωματική Ιατρική".

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Λεπτές αλήθειες και χοντροί μύθοι για τα λιπαρά : ΣΚΑΪ - www.skai.gr

Λεπτές αλήθειες και χοντροί μύθοι για τα λιπαρά : ΣΚΑΪ - www.skai.gr

Το μωρό μου είναι κάπως στρουμπουλό. Είναι δυνατόν όταν μεγαλώσει να γίνει παχύσαρκο;

Δεν θα πρέπει να ανησυχείτε. Το να είναι ένα μωρό στρουμπουλό, ιδιαίτερα κατά την βρεφική ηλικία, δεν σημαίνει πως θα γίνει υπέρβαρο όταν μεγαλώσει. Είναι καλύτερο να σέβεστε την όρεξη του μωρού σας παρά να ανησυχείτε ή να μειώνετε την τροφή. Αυτό βοηθάει να μάθει το μωρό σας να τρώει την κατάλληλη ποσότητα της τροφής. Περιορίζοντας την τροφή από το μωρό σας είναι δυνατόν να του στερήσετε απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, τα οποία είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη του.

Κούτσικας Κωνσταντίνος , Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, MSc

Η δίαιτα του έρωτα

Ο έρωτας είναι αναζωογονητικός, είναι πηγή ευτυχίας, ελιξήριο νεότητας. Τελικά, είναι και ο καλύτερος τρόπος να αδυνατίσεις!

Μήπως αντί να καταπιέζεις τον εαυτό σου με στερήσεις απλά να βγεις και να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου; Μήπως αντί να περιμένεις να αδυνατίσεις για να γνωρίσεις τον άντρα των ονείρων σου να κάνεις το ακριβώς αντίθετο; Η επιστήμη δηλώνει πως ο καλύτερος τρόπος να απαλλαχτείς από τα περιττά κιλά εύκολα και γρήγορα είναι να ερωτευθείς! Όσο για εκείνες που είναι ερωτευμένες, είναι ήδη σε ευνοϊκή θέση...
Σύμφωνα με την Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Ευανθία Καραμπίνα “μια γυναίκα όταν είναι ερωτευμένη δεν τρώει πολύ, προσέχει αυτό που θα φάει, πώς θα το φάει και γενικά προσέχει το σώμα της για να μπορεί να αρέσει στο άλλο φύλο”.
Πού έχεις το μυαλό σου;

Πόσες φορές δεν έχεις νιώσει εκείνο το “σκίρτημα” που λένε και στις ελληνικές ταινίες; Φαίνεται πως το σκίρτημα αυτό σου κόβει και την όρεξη! Πού χρόνος για φαγητό άλλωστε όταν έχεις το μυαλό σου αλλού; Άλλες γυναίκες πάλι, λένε πως τους κλείνει το στομάχι όταν είναι ερωτευμένες. Όπως και να έχει, η χαρά και το παιχνίδι του έρωτα οδηγούν σε θετική ψυχολογία τη γυναίκα και στη μείωση της ποσότητας φαγητού που καταναλώνει” αναφέρει η Ευανθία Καράμπινα.

Μια νέα γνωριμία για να ξαναβρεις τη φόρμα σου


Σύμφωνα με έρευνα Ιταλικού περιοδικού για το αδυνάτισμα 8 στους 10 Ιταλούς παραδέχονται πως μια νέα ερωτική γνωριμία είναι ο καλύτερος τρόπος να ξαναβρούν τη φόρμα τους. Το περιοδικό Demagrire που δημοσίευσε την έρευνα, εξηγεί πως τα γλυκά και οι σοκολάτες προκαλούν ένα γενικό αίσθημα ευφορίας. Εαν είσαι ερωτευμένη ο οργανισμός σου δεν χρειάζεται τις τροφές αυτές για να αισθάνεται ευτυχής και έτσι τρως λιγότερο. Τι να τα κάνεις τα υποκατάστατα άλλωστε, όταν έχεις το... αναντικατάστατο;
Ο γάμος παχαίνει

Όπως όμως γνωρίζεις καλά ο έρωτας δεν κρατά για πάντα. Τα αποτελέσματα της δίαιτας του έρωτα τελειώνουν με το γάμο. Το 23% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι πήραν πίσω όσα κιλά έχασαν μετά το γάμο και ιδιαίτερα όταν απόκτησαν το πρώτο τους παιδί. Η Διαιτολόγος-Διατροφολόγος επιβεβαιώνει τα ευρήματα. “Ο έρωτας τελείωσε, ήρθε ο γάμος με τις υποχρεώσεις. Στην αρχή τα τραπεζώματα από τους συγγενείς είναι πολλά και συχνά και μια γυναίκα για να μη φανεί ακατάδεκτη δοκιμάζει και τρώει ό, τι της προσφέρουν, με αποτέλεσμα να μπαίνουν τα πρώτα κιλά”.

Του Λευτέρη Σαββίδη
Με την πολύτιμη συνεργασία της Διαιτολόγου-Διατροφολόγου Ευανθίας Καραμπίνα

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Τσουπωτή Ή Κοκαλιάρα;

Πώς προτιμούν οι άντρες τις γυναίκες; Ζουμερές με καμπύλες ή skinny;


Καθώς το πρότυπο της γυναίκας-ανορεξικό μοντέλο χάνεται στη λήθη, ένα άλλο μοντέλο αναδύεται: Αυτό της χυμώδους, τσουπωτής, γεμάτης καμπύλες γυναίκας, με λίγα κιλάκια παραπάνω, τα περισσότερα συγκεντρωμένα στα σωστά σημεία. Σαν την Κριστίνα Χέντριξ του Mad Men, ας πούμε. Οι άντρες, όμως, τί προτιμούν;

  • : 85%
  • 15%

Δες τις Ελληνίδες star παχουλές!

http://www.tlife.gr/Article/FN/0-9-1675.html

Τα παχουλά παιδιά θύματα άσχημων πειραγμάτων

Παρά το γεγονός ότι ο αριθμός των υπέρβαρων παιδιών αυξάνεται συνεχώς, αμερικανική μελέτη καταγράφει ότι τα παχουλά παιδιά από την τρίτη έως την έκτη τάξη είναι πολύ πιθανότερο να γίνουν αντικείμενα πειραγμάτων και χλεύης απ ό,τι οι πιο λεπτοί συμμαθητές του ανεξάρτητα από το πόσο δημοφιλή ή έξυπνα είναι. Σύμφωνα με ερευνητές του πανεπιστημίου του Μίσιγκαν, τα υπέρβαρα παιδιά πέφτουν θύματα μικρών ή μεγαλύτερων εξευτελισμών συχνότερα και ανεξάρτητα από το φύλο, το χρώμα, την κοινωνική προέλευση ή την πνευματική τους ικανότητα.

Η δόκτωρ Τζούλι Λάμενγκ, που συνέταξε τη μελέτη δήλωσε ότι τα στοιχεία της έρευνας την εξέπληξαν αλλά και την ενόχλησαν. " Αντίθετα με τη δεκαετία του '80 τώρα πλέον πάρα πολλά παιδιά είναι υπέρβαρα. Σε ορισμένα σχολεία περισσότερα από τα μισά παιδιά των τάξεων έχουν βάρος μεγαλύτερο από το κανονικό...Έτσι εκτιμούσα ότι το να είναι κάποιος υπέρβαρος δεν ενοχλεί όπως παλαιότερα. Έκανα λάθος" δηλώνει η δόκτωρ Λάμενγκ.

Η μελέτη πραγματοποιήθηκε σε 821 αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 8 έως 11 χρόνων. Στην τρίτη τάξη το 17% των παιδιών είναι παχύσαρκα και το 15% υπέρβαρα. Το 1/4 των παιδιών δήλωσαν ότι έχουν πέσει θύματα χλευασμού και πειραγμάτων αλλά οι μητέρες τους τόνισαν ότι το ποσοστό ανέρχεται σε 45%.

ΠΗΓΕΣ: REUTERS, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Eurovision song contest 2010 iceland official song

Eurovision song contest 2010 iceland official song hera bjork je ne sais quoi - CrazyMotion!

Ένα μεγάλο μπράβο στην κοπελιά (Hera Björk)που παρά τα κιλά της, βγήκε χωρίς κανένα πρόβλημα και μας το είπε το τραγουδάκι τέλεια!!!