Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Κοιλίτσα vs Γραμμωμένοι κοιλιακοί

Μα τί θέλουν επιτέλους από μας οι γυναίκες;

Άβυσσος η γυναικεία ψυχολογία. Εκεί που ένας άνδρας, ο οποίος έχει ξοδέψει την μισή του ζωή στο γυμναστήριο χτίζοντας κοιλιακούς-πέτρα νομίζει πως ο γυναικείος πληθυσμός θα κάνει ουρές για να τους αγγίξει ή θεωρεί πως, όντας ξανθός γαλανο-μάτης, θα έχει όποια γυναίκα θελήσει, οι σύγχρονες Ελληνίδες ανατρέπουν τα δεδομένα.

Κοιλίτσα vs Γραμμωμένοι κοιλιακοί

Υπέρ της κοιλίτσας: Αντίθετα με ό,τι θα περίμενε κανείς, με μεγαλύτερο ενθουσιασμό έσπευσαν να ταχθούν στο στρατόπεδο της αγύμναστης αλλά μικρής κοιλίτσας οι περισσότερες γυναίκες, παρά σε αυτό της sexy γράμμωσης. «Ούτε εγώ είμαι τέλεια, γιατί να είναι ο άλλος;», λέει η Κατερίνα, 24 ετών. «Η κοιλίτσα είναι γοητεία. Άλλωστε, πάντα χρειάζεται να πιάνεις και κάτι!», μας δηλώνει η Νάνσυ, 23 ετών. «Έτσι φαίνεται ότι ο άντρας ξέρει να περνάει καλά», πιστοποιεί και η Βάσω, 22 ετών, ενώ η Σοφία μας απαγγέλει μια παροιμία: «Άντρας χωρίς κοιλίτσα, στιφάδο χωρίς κρεμμύδια!».
Υπέρ του 6pack: Στα δάχτυλα του ενός χεριού –και είναι υπεραρκετά- μετρώνται οι θηλυκές ψηφοφόροι των γυμνασμένων κοιλιακών, χωρίς μάλιστα να αιτιολογήσουν την επιλογή τους. Αντίθετα, η αντίπερα όχθη έχει πολλά να τους «σούρει»: «Με κοιλίτσα είναι πιο “ανθρώπινοι”, ενώ με κοιλιακούς νομίζουν ότι είναι το κέντρο του κόσμου», διατυπώνει την άποψή της η Ελένη, 25 ετών. «Οι φέτες πάνε σετ με ένα κάρο εμφανισιακά κόμπλεξ», λέει η Στέλλα, ενώ η Έλλη ολοκληρώνει: «Τι να το κάνω το τετραγωνάκι στην κοιλιά; Να παίζω σκάκι;».

Η ετυμηγορία: Με 70% υποστήριξη, η κοιλίτσα κρατά τα σκήπτρα της κοιλιακής χώρας στις γυναικείες προτιμήσεις.

του Γιώργου Κόκουβα
Πηγή : in2life.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: