Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2008

Μήπως το πέος σας σας φαίνεται μικρό

Εχετε παραπανίσια κιλά; Μήπως το πέος σας σας φαίνεται μικρό; Θέλετε να το μεγαλώσετε; Υπάρχει τρόπος και μάλιστα τόσο φυσικός, ώστε μεταδόθηκε από την εκπομπή της Οπρα Γουίνφρεϊ, χωρίς μάλιστα να νιώσει κανείς άβολα. Η διεθνούς φήμης τηλεπαρουσιάστρια αφιέρωσε μια εκπομπή της στο πιο ευαίσθητο σημείο κάθε άνδρα. Προσκάλεσε τον γνωστό γιατρό Μεχμέτ Οζ, ο οποίος μίλησε ξεκάθαρα για το θέμα και συμβούλεψε τους παχουλούς πώς να δώσουν στο πέος τους τις πραγματικές του διαστάσεις. Οπως εξήγησε ο γιατρός, όταν κάποιος πάρει κιλά ποσότητα λίπους συγκεντρώνεται στη βουβωνική χώρα, κρύβοντας ουσιαστικά το αληθινό μέγεθος του πέους. Είπε μάλιστα ότι αν κάποιος παχουλός χάσει δεκαεπτά κιλά, θα δει τον ανδρισμό του να μεγαλώνει κατά δυόμισι εκατοστά. Το λίπος δηλαδή που θα χάσει, θα επιτρέψει την αποκάλυψη ενός κρυμμένου κομματιού του πέους.
=======================
No Comments... Xα xα !!!

4 σχόλια:

ράγες είπε...

οι άντρες λοιπόν έχουν ένα κίνητρο παραπάνω για να χάσουν βάρος!!!!

AATON είπε...

Θα σου πω κάτι, μιάς και έχουμε τα ίδια κιλά.
Δεν είμαστε ούτε χοντροί, ούτε παχουλοί, ούτε γεμάτοι και μαλακίες. Οι άλλοι είναι απελπιστικά αδύνατοι.
Κι εμείς κάποτε είμασταν έτσι...χάλια, μα με τον καιρό γίναμε καλά.
Για το πέος τώρα, δίχως ποτέ να είχα πρόβλημα, θα σου πω το εξής. Δεν είναι μικρό το πέος ενός άνδρα, (όταν αποδεδειγμένα και 5 πόντοι εκπληρούν τον σκοπό τους)μα, της μαντάμ το από τέτοιο που του είπε κάτι τέτοιο, είναι κάπως..ξεχειλωμένο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΕΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ .... ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΕ....ΓΑ...ΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΚΕΙ ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ...!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε, μην κολλατε..
υποστεγο εχουμε να μην καει το μαναρι μας το καλοκαιρι απο τον ηλιο.