Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Μαγιό για στρογγυλές σιλουέτες

Το καλοκαίρι έχει μπει... και ήδη έχετε αρχίσει να ψάχνετε τι μαγιό θα αγοράσετε φέτος. Αν είστε από τις τυχερές που δεν έχουν το πρόβλημα των παραπάνω κιλών και το σώμα σας έχει τις ιδανικές αναλογίες, τότε έχετε μία τεράστια γκάμα επιλογών.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχουν, όμως, συνήθως οι γυναίκες με παραπάνω κιλά και στρογγυλή σιλουέτα. Αν, λοιπόν, θέλετε να κρύψετε τα κιλάκια που φορτώσατε το χειμώνα, αλλά να παραμένετε σέξι και κομψές, τότε το ιδανικό μαγιό για εσάς είναι το ολόσωμο.

Το ολόσωμο καλύπτει υπέροχα την πληθωρική σιλουέτα και καμουφλάρει τις καμπύλες. Τα χρώματα που συνιστούμε να επιλέξετε είναι τα σκούρα και ματ, όπως για παράδειγμα το μαύρο που έχει την ιδιότητα να αδυνατίζει. Αποκλείστε τα μαγιό με τα τεράστια σχέδια, τα χοντρά πουά και τα πολύχρωμα λουλούδια.

Αν έχετε παραπάνω κιλά δεν θα πρέπει να αποκλείεται και τα μπικίνι, απλά θα πρέπει να κάνετε τη σωστή επιλογή. Το σλιπ θα πρέπει να φτάνει μέχρι την κοιλιά και να μην είναι πολύ χαμηλό, ενώ μπορείτε να επιλέξετε και ένα σορτς, ένα σλιπ σε στυλ φουστίτσας ή ένα ντραπέ.

Εάν έχετε πλούσιο μπούστο, φροντίστε το μαγιό σας να συγκρατεί καλά το στήθος. Ξεχάστε τις ενισχύσεις που αυξάνουν υπερβολικά το στήθος και τα μαξιλαράκια που τονίζουν το μπούστο. Επιλέξτε καλύτερα ένα μαγιό με άνετη θήκη, ώστε να μην φαίνεται τόσο μεγάλο το στήθος σας ή ένα σε στυλ μπαλκονέ με γερές τιράντες ώστε να συγκρατεί τέλεια το στήθος.

Τέλος, επιλέξτε υφάσματα που αγκαλιάζουν τέλεια τη σιλουέτα, όπως το λίκρα και αποφύγετε τα ελαστικά υφάσματα με πολύ πυκνή ύφανση. 


Παρακάτω σας προτείνουμε μερικά στυλ ολόσωμων μαγιό για να πάρετε μία ιδέα. 

Το μαγιό της Πριγκίπισσας

Το συγκεκριμένο μαγιό, με το χαμηλό σχετικά και άκρως θηλυκό μπούστο διαθέτει τιράντες που βγαίνουν, και είτε τις τοποθετείτε στο μαγιό για μεγαλύτερη στήριξη του στήθους και για να καμουφλάρετε τις καμπύλες σας, είτε όχι και φοράτε το μαγιό στράπλες.

Ως προς το χρώμα, το μαύρο έχει την ιδιότητα να αδυνατίζει και το λεπτό πουά δίνει στο μαγιό ένα στυλ ρετρό, εξαιρετικά γοητευτικό και φινετσάτο.


Το μαγιό που αδυνατίζει

Το συγκεκριμένο κομμάτι θα το λατρέψετε. Σε χρώμα μαύρο που αδυνατίζει και σε ύφασμα που αγκαλιάζει υπέροχα το σώμα, το μαγιό αυτό έχει μπανέλες για τέλεια στήριξη του στήθους, ενώ οι λεπτές τιράντες τελειώνουν με μία κομψή λεπτομέρεια στο μπούστο.

Επιπλέον, λατρεύουμε τη λεπτομέρεια με το κεντητό λουλούδι από παγιέτες στη θήκη του μπούστου.


Το μαγιό Υψηλής Ραπτικής

Το συγκεκριμένο μαγιό που έχει κάτι από τη φινέτσα της υψηλής ραπτικής, δένει πίσω από το λαιμό, έχει ένα αβυσσαλέο ντεκολτέ σε σχήμα V, ενώ η πιέτα κάτω από το στήθος εγγυάται τέλεια εφαρμογή και στήριξη του στήθους.

Το χρώμα στο μπεζ της άμμου θεωρείται άκρως καλοκαιρινό και αναδεικνύει το μαύρισμά σας, ενώ τη διαφορά κάνει η λευκή λεπτομέρεια στο φινίρισμα και τα κουμπιά. Επιπλέον, η ραφή κάτω από το μπούστο και στα πλάγια έχει την ιδιότητα να καμουφλάρει τις καμπύλες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ημουν σε ολη την ζωη μου,απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου υπερβαρη,Το ονομα μου μια ζωη στο σχολειο ηταν [η χοντρη] δεν ειχα προσωπο μονο κιλα για ολους.Φτανοντας σε3 μια ηλικια κοντα στα 40 μετα απο μια εμπειρια ασχημη[ΚΥΝΔΥΝΕΥΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΑΧΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΩ ΟΤΑΝ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΩΡΑΓΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ]αποφασισα να κανω επεμβαση παχυσαρκιας.Εχασα 60 κιλα ειμαι πιο καλα σωματικα με ποιο πολυ ενεργεια κ.τ.λ αλλα δεν ημουν προετοιμασμενη για αυτο που αντιμετωπισα.Ξαφνικα εχασα ολες τις φιλες μου,αντιμετωπισα τετοιο ρατσισμο απο πολλες [φιλες] που μπροστα και πισω απο την πλατη μου ,αρχησαν να λενε οτι εχασα κιλα για να τους κλεψω τους αντρες τους για να τους μπω στο ματι και ενα σωρο βλακειες.Λογικο ειναι αφου εχασα τοσα κιλα να μπορω να φοραω ποιο ωραια ρουχα να μπορω να βαφομαι και να περιποιουμε τον εαυτο μου οχι για τους αλλους αλλα για μενα .Εφτασα στο σημειο γιανα μην λενε διαφορα μπροστα στα παιδια μου να αρχισω να φοραω 3 4 νουμερα παραπανω και να κυκλοφορω εντελως χαλια για να κλεισω τα στοματα τους.Δεν ξερω εαν εχουν αντιμετωπισει και αλλοι αυτο το προβλημα και πως το εχουν αντιμετωπισει.Θα ηθελα την συμβουλη σας,εχω φτασει σε σημειο να ντρεπομαι που αδυνατισα!Το χοντρη το διαχειριζομουν το ξεδιαντροπη ομως πως?