Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Φόρο στο λίπος;


Ναι, καλά διαβάσατε. Υπάρχει μία χώρα που οι άνθρωποι πρέπει να πληρώνουν φόρο για τα παχυντικά φαγητά.

Ελπίζουμε να μη διαβάσουν την είδηση και οι ιθύνοντες της ελληνικής κυβέρνησης γιατί με το ρυθμό που επιβάλλουν φόρους και ποσοστά παχυσαρκίας της χώρας μας πολλοί από εμάς θα πρέπει να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Στην Δανία από την άλλη παρότι δεν είναι μία χώρα που φημίζεται για τους υπέρβαρους ανθρώπους τους η κυβέρνηση έχει βαλθεί να τους κάνει όλους συλφίδες με το ζόρι, έτσι αποφάσισε να βάλει επιπλέον φόρο 26 κορωνών (περίπου ένα ευρώ) στα λιπαρά φαγητά. Ο λόγος δεν είναι φοροεισπρακτικός, αλλά προληπτικός γιατί πιστεύουν οι Δανοί πως με τον τρόπο αυτό θα  καταφέρουν ναρίξουν τα επίπεδα παχυσαρκίας της χώρας τους. Επόμενο βήμα λένε είναι να φορολογηθεί η ζάχαρηκαι το αλάτι, πάντα για να επιτύχουν το σκοπό της μείωσης του λίπους του δανέζικο λαού.
Πάντα ξέραμε ότι θα έρθει η αποκαρδιωτική ώρα που οι ζουμερές καμπύλες θα εκδιώκονταν, αλλά και πάλι δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για τέτοιες ρατσιστικές ενέργειες. Αδύνατοι με το ζόρι δεν γίνεται κύριοι διοικούντες της Δανίας. Τα πάχη μας, τα κάλλη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: