Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Φωτογραφίζει Ζευγάρια διαφόρων Σωματότυπων και μας Δείχνει πως η Αγάπη δεν έχει Σχήμα ή Μορφή.


Μία φωτογράφος προσπαθεί να αλλάξει τις αντιλήψεις γύρω από την αγάπη σε σχέση με τα πρότυπα ομορφιάς, δημιουργώντας μία σειρά από γυμνές φωτογραφίες, που δείχνει ερωτευμένα ζευγάρια διαφόρων μεγεθών και χρωμάτων.


Ο φωτογράφος Substantia Jones με βάση τη Νέα Υόρκη προσπαθεί να δείξει πως η αγάπη δεν έχει συγκεκριμένο σχήμα και χρώμα, αλλά είναι πανέμορφη με κάθε της μορφή.


Η τελευταία του σειρά έγινε με αφορμή τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και δείχνει διάφορα ζευγάρια, διαφόρων μεγεθών, να μοιράζονται όμορφες στιγμές μεταξύ τους.


«Πολλοί πιστεύουν πως οι χοντροί άνθρωποι δεν αξίζουν την αγάπη και το ρομαντισμό. Αυτό για μένα είναι απαράδεκτο. Είτε είσαι χοντρός, είτε έγχρωμος, είτε ανάπηρος, όλοι αξίζουμε την αγάπη.


Οι εικόνες αυτές είναι ένα κομμάτι της αποστολής της φωτογράφου να βοηθήσει τους ανθρώπους να δημιουργήσουν τη δική τους ερμηνεία για το τι νομίζουν πως είναι η αγάπη. Τους προτρέπει να προσθέσουν και τη δική τους φωτογραφία στη σειρά της.


Ο συνεχής βομβαρδισμός από εικόνες που δεν αντικατοπτρίζουν τον εαυτό μας, μπορεί να συντελέσει στο να νιώθουμε ντροπή για το σώμα μας και είναι αποδεδειγμένα κακό για την υγεία μας, λόγω του άγχους που μας προκαλεί.

Πηγή: http://www.official.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: