Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Πώς να φορέσεις ό,τι σου είπαν πως δεν πάει στα καμπυλωτά κορμιά


Εαν έχεις μεγαλώσει μέσα σε ένα σώμα που έχει χαρακτηριστεί τα πάντα από "σχήμα αχλαδιού", "καμπυλωτό", "όχι αδύνατο" μέχρι και "αποκρουστικό" σίγουρα καταλαβαίνεις τις προκλήσεις που το συνοδεύουν. Οι πιθανότητες να σε έχουν συμβουλέψει ποια ρούχα είναι "για εσένα" και ποια καλύτερα να μην δοκιμάσεις είναι αρκετά μεγάλες και μάλλον σε έχουν πληγώσει αν αντιμετωπίζεις τα crop tops και τα skinny jeans του μαγαζιού σαν απαγορευμένα φρούτα. Δεν χρειάζεται όμως. Υπάρχουν τρόποι να φορέσεις οτιδήποτε σου έχουν πει πως δεν μπορείς και να προκαλέσεις θετικές εντυπώσεις όσο το κάνεις.
Crop tops

Δεν χρειάζεται να έχεις κοιλιακούς για να τα προτιμήσεις. Απλώς φόρεσε πιο ψηλόμεσες φούστες ή παντελόνια που υπογραμμίζουν την λεπτή σου μέση και συνδύασέ τα με το πιο χαριτωμένο crop που μπορείς να βρεις, χωρίς την ανασφάλεια πως δείχνεις πολύ το στομάχι σου.

Άσπρο τζην

Σιγουρέψου πως το τζην που τελικά θα αγοράσεις είναι τουλάχιστον 2% Lycra (stretch) για να είσαι άνετη και το υλικό του δεν το κάνει διάφανο. Τα τζην τύπου boyfriend είναι από τις καλύτερες περιπτώσεις καθώς θα τονίσουν τις καμπύλες σου στα σωστά σημεία. Συνδύασε το παντελόνι με ένα μαύρο blazer ή πουκάμισο και τακούνια για ένα killer σύνολο, τέλειο για εμφάνιση στην δουλειά.

Eφαρμοστό φόρεμα

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ζουμερό από μία γυναίκα με γενναιόδωρες καμπύλες και ένα στενό φόρεμα. Η συνταγή της επιτυχίας είναι το spandex από κάτω που μαζεύει το στομάχι και κάνει το σώμα να φαίνεται λείο χωρίς όμως να χάνει το σχήμα κλεψύδρας που είναι τόσο περιζήτητο (να ναι καλά η Kim Kardashian).


Bikini

Θάνατος στα ολόσωμα! Ένα ψηλόμεσο μπικίνι τύπου vintage θα είναι πολύ κολακευτικό πάνω σου και θα σε κάνει να νιώσεις σαν άλλη Merilyn Monroe στην παραλία. Μην αφήσεις κανένα να σε πείσει πως το μόνο χρώμα που σου επιτρέπεται είναι το μαύρο, εκτός αν σου αρέσει πιο πολύ.


Mίνι φούστα

Αν ντρέπεσαι να δείξεις τα πόδια σου αλλά σου αρέσουν οι μίνι φούστες, η πιο ασφαλής και σικ λύση είναι τα οπάκ καλσόν σε συνδυασμό με τις μπότες, άκρως κατάλληλα για τον χειμωνιάτικο καιρό που διανύουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: