Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Καταστράφηκε η σεξουαλική της ζωή επειδή έχασε πολλά κιλά!

Βέβαια κάτι τέτοιο δεν είναι θέσφατο. Όπως συνέβη στην περίπτωση μιας νεαρής από το Ίπσουιτς της Αγγλίας, η οποία έχασε πάρα πολλά κιλά γιατί πλέον δεν έβρισκε ρούχα στο νούμερο της, αλλά το ξαφνικό αυτό χάσιμο, χάλασε το δέρμα της.



«Σιχαίνομαι το δέρμα μου. Έχει κρεμάσει. Είναι σαν το δέρμα μιας γριάς γυναίκας. Δεν θέλω να με βλέπει ο άνδρας μου, δεν θέλω να με αγγίζει, δεν μπορώ εγώ η ίδια να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέπτη», θα πει η Κριστίνα Μάιλς.

Ο σύζυγος της μια μέρα της είπε πως πρέπει να χάσει κιλά διότι η κατάσταση έχει ξεφύγει και η ζωή τους θα καταστραφεί: «Το σεξ μαζί της ήταν μια περιπέτεια.


Δεν ήμασταν σεξουαλικά ενεργοί όπως παλιά και γιαυτό ευθύνεται το πάχος της.» Είπε ο Άσλει Μάιλς. Η Κριστίνα πάντως, με τον σύζυγο της απέκτησαν 3 παιδιά και τότε η ίδια αποφάσισε να χάσει κιλά και ξεκίνησε εντατικά δίαιτα.


Ταχέως άρχισε να χάνει κιλά και να αλλάζει μέγεθος στα ρούχα. Ήταν ευτυχισμένη. Από το 26 που φορούσε, έπεσε στο 14 και λίγο αργότερα έπεσε άλλα 4 νούμερα, στο 10.

Όμως τότε συνειδητοποίησε ότι ναι μεν έχανε κιλά, έλαμπε το πρόσωπο της, και λέπταινε το κορμί της, αλλά το δέρμα της κρέμαγε και γέμιζε ζάρες.


Τόσα χρόνια το δέρμα είχε τσιτώσει και ξαφνικά έμοιαζε με ξεφούσκωτο μπαλόνι. Μάλιστα η εικόνα της, της δημιούργησε μεγάλα ψυχολογικά προβλήματα.


Άρχισε να μην της αρέσει η εικόνα της, δεν άφηνε τον άνδρα της να την αγγίξει, σταμάτησε το σεξ, και αρνιόταν πεισματικά να υποβληθεί σε κάποια πλαστική επέμβαση που θα έφτιαχνε το κορμί και το δέρμα της.

Ο Άσλει πλέον προσπαθεί με τη βοήθεια ενός ειδικού να βοηθήσει τη σύζυγο του και η οικογενειακή τους ζωή να επανέλθει όπως ήταν πριν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: