Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Αυτή η γυναίκα ζύγιζε 190 κιλά. Ο ερχομός του εγγονού της όμως την έκανε να δει τη ζωή με άλλο μάτι!

 
Όλοι οι άνθρωποι συναντούν προκλήσεις στη ζωή τους αλλά ο τρόπος με τον οποίο τις αντιμετωπίζουμε είναι που μετράει. Η παρακάτω ριζική αλλαγή που θα δείτε είναι από τις πιο εντυπωσιακές.

Η Clara Williams από το Farmers Branch του Τέξας ήταν 52 ετών όταν εμπνεύστηκε να χάσει κιλά και να πάρει τη ζωή στα χέρια της.

«Το να είσαι υπέρβαρος είναι φαύλος κύκλος. Όσο πιο βαριά γινόμουν τόσο περισσότερο πονούσα και όσο περισσότερο πονούσα, τόσο περισσότερο έτρωγα.» δήλωσε η ίδια στο Yahoo Health.

Από τη στιγμή που έλαβε στήριξη από την ομάδα απώλειας βάρους TOPS Club Inc. η Williams δεν έχει ανακτήσει μόνο τη ζωντάνια της αλλά έχει μια πρωτόγνωρη και αρκετά εμπνευσμένη οπτική για τη ζωή.

Δείτε μερικές φωτογραφίες και διαβάστε την ιστορία της.

Η Clara Williams πάλευε με το βάρος της μια ολόκληρη ζωή. Πριν μερικά χρόνια ζύγιζε 190 κιλά.



Μετά τη γέννηση του εγγονού της του Isaac, ήταν αποφασισμένη να χάσει βάρος και μπήκε στην ομάδα TOPS (Take Off Pounds Sensibly), μια μη κερδοσκοπική ομάδα υποστήριξης. Τότε ξεκίνησε να αλλάζει τη ζωή της.



Η Williams δεν ακολούθησε μια αυστηρή και περιορισμένη διατροφή. Υποκινούνταν από εβδομαδιαίες ζυγίσεις και διαγωνισμούς του προγράμματος. Έκανε περιπάτους κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού της διαλείμματος και ακολουθούσε ταινίες για να την ενθαρρύνουν.

«Η υποστήριξη που μου έδωσε όλη η ομάδα περιελάμβανε την ενθάρρυνση που χρειαζόμουν με διαφορετικούς τρόπους. Μου έδωσε ζωή.» συμπλήρωσε η γυναίκα.




Στο τέλος έχασε 110 κιλά με στόχο να φτάσει τα 80 κιλά. Κοιτώντας πίσω μοιάζει ανακουφισμένη με την αλλαγή της.




«Ήταν δύσκολο ακόμη και να σηκωθώ από τον καναπέ μου με το μωρό στην αγκαλιά. Είχα κουραστεί να είμαι άρρωστη και κουρασμένη. Έτσι αποφάσισα να το παλέψω και να ζήσω τη ζωή μου στο έπακρο.» είπε η Williams.



Σήμερα η γυναίκα τρώει σωστά και υγιεινά όπως κοτόπουλο και σολομό, σνακ με φρούτα, αβοκάντο και γιαούρτι. Προσπαθεί να μείνει μακριά από τα ανθυγιεινά φαγητά αν και τα απολαμβάνει περιστασιακά σε μικρές μερίδες.



Από τότε που έχασε βάρος, είναι σε θέση να ζήσει χωρίς φαρμακευτική αγωγή για την υψηλή αρτηριακή της πίεση και τον διαβήτη. Οι πόνοι στην πλάτη και τις αρθρώσεις μειώθηκαν και πλέον μπορεί να παίζει πολλές ώρες με τον εγγονό της.

«Ποτέ μην αναβάλεις για αύριο αυτό που μπορείς να κάνεις σήμερα. Είμαι η απόδειξη ότι οι μικρές αλλαγές θα φέρουν μεγάλη ανταμοιβή.» συμπλήρωσε.



Σίγουρα η ιστορία αυτής της γυναίκας έχει πολλά να μας διδάξει και το βασικότερο πως η αλλαγή δεν έχει τίποτα κακό. Ορισμένες αποφάσεις σίγουρα μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας προς το καλύτερο καθώς βελτιώνουν το μέλλον μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: