Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

7 Πληθωρικά Μοντέλα που έφεραν τα Πάνω Κάτω στη Βιομηχανία της Μόδας!


Είναι κούκλες, ακομπλεξάριστες και δεν το βάζουν κάτω με τίποτα! 


Crystal Renn


Η Crystal είναι ίσως ένα από τα πιο επιτυχημένα plus-size μοντέλα της εποχής μας. Στο μόντελινγκ μπήκε στα 14 της. Μετά από χρόνια ανορεξίας και σοβαρών διατροφικών διαταραχών, πήρε τη μεγάλη απόφαση να επανέλθει στα φυσιολογικά της κιλά. Σήμερα, φιγουράρει στις καμπάνιες των Dolce & Gabbana, Jean Paul Gaultier, Jimmy Choo μεταξύ άλλων, και στα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών μόδας. Πάντα ως νούμερο 40.


Candice Huffine




Ναι, είναι εκείνη που έκανε τους άντρες να παραμιλάνε με το τελείως γυμνό εξώφυλλο της στο περιοδικό S Moda, τον Μάιο του 2012. Στη συνέντευξη που συνόδευε το ίδιο editorial, η Huffine τόνιζε το πόσο θετικά επιδρά στην αυτοπεποίθηση των γυναικών η ανάδειξη των plus size μοντέλων.


Velvet d’Amour





Όλες μας θυμόμαστε το σέξι περπάτημα της d’Amour στην πασαρέλα του Jean Paul Gaultier, για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2007. Η Velvet είναι ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα plus size μοντέλα – όνειρό της βέβαια είναι να καταργηθεί ο όρος “plus-size”: οι γυναίκες με καμπύλες δηλαδή, να μην ανήκουν σε μία διαφορετική κατηγορία μοντέλων.



Teiko Dornor



Η Teiko υπερασπίζεται τα δικαιώματα των plus size γυναικών στο μόντελινγκ και τη μόδα γενικότερα εδώ και χρόνια. Σημειώστε ότι εκπροσωπείται από το πρακτορείο μοντέλων Ford – κάτι που έμοιαζε σχεδόν σαν σεμινάριο επιστημονικής φαντασίας, πριν μια δεκαετία.


Robyn Lawley





Την Robyn τη γνωρίσαμε το Σεπτέμβριο του 2012, όταν έγραψε ιστορία ως το πρώτο plus-size μοντέλο σε καμπάνια του Ralph Lauren. Φέτος έγραψε για ακόμη μία φορά ιστορία, ως το πρώτο plus size μοντέλο στο καθιερωμένο Swimsuit Issue του Sports Illustrated.



Whitney Thompson





Η Αμερική την γνώρισε στο 10ο κύκλο του America’s Next Top Model (από τον οποίο και βγήκε νικήτρια παρακαλώ). Εμείς τη θυμόμαστε από τη διαφήμιση των καλλυντικών CoverGirl, τότε που πόζαρε δίπλα στη Rihanna.



Mia Tyler


LAS VEGAS – DECEMBER 8: Model Mia Tyler arrives at the 2004 Billboard Music Awards on December 8, 2004 at the MGM Grand Garden Arena, in Las Vegas, Nevada. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)Η Mia είναι η κόρη του Steven Tyler, του τραγουδιστή των Aerosmith. Εδώ και 6 χρόνια υπογράφει τη δική της σειρά ρούχων, Revolution 1228, για γυναίκες με καμπύλες. Περιστασιακά ασχολείται και με το μόντελινγκ.


Via


LAS VEGAS – DECEMBER 8: Model Mia Tyler arrives at the 2004 Billboard Music Awards on December 8, 2004 at the MGM Grand Garden Arena, in Las Vegas, Nevada. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

Δεν υπάρχουν σχόλια: