Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Έχασε 65 κιλά γιατί κορόιδευαν την κόρη της!


Όταν η κόρη της Katrina Carrick, η 5χρονη Taylah, πήγε για πρώτη φορά στο νηπιαγωγείο, η μαμά της ανησυχούσε μήπως η μικρή δεν ταιριάξει γρήγορα με τα υπόλοιπα παιδιά. Οι φόβοι της επιβεβαιώθηκαν όταν η Taylah γύρισε από το σχολείο και της είπε πως τα παιδιά την κορόιδευαν...

Αλλά όταν έμαθε πως ο λόγος που κορόιδευαν την κόρη της ήταν η ίδια, κατάλαβε πως είχε έρθει ο καιρός για μια μεγάλη αλλαγή.

«Ένα αγόρι μού είπε πως είσαι πολύ χοντρή μαμά», της είπε η μικρή Taylah, κι ήταν η κουβέντα αυτή που έκανε την 33χρονη μητέρα να αλλάξει ρότα στη ζωή της. «Πάντα φοβόμουν μήπως τα παιδιά μου πέσουν θύματα bullying, και ανακάλυψα πως τελικά τους συνέβαινε αυτό εξαιτίας μου!», εξομολογήθηκε η Katrina.

Επί δύο χρόνια η νεαρή Αυστραλή έδωσε σκληρή μάχη με το βάρος της, σημειώνει η Daily Mail. Στη σημερινή εμφάνισή της στην εκπομπή «The Morning Show», δήλωσε πως ένιωθε ξανά 18 χρονών. Και πώς αλλιώς αφού είχε πλέον χάσει σε βάρος… έναν ολόκληρο άνθρωπο: 65 κιλά!

Αφοσιώθηκε στο γυμναστήριο, στράφηκε σε πιο υγιεινή διατροφή και με τη στήριξη του συζύγου και των παιδιών της τα κατάφερε. Η 33χρονη εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της και στο προσωπικό γυμναστή της, που στάθηκε δίπλα της και τη βοήθησε στην προσπάθειά της να αδυνατίσει.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο:










Δεν υπάρχουν σχόλια: