Κυριακή 3 Απριλίου 2016

«Έχασα 63 κιλά κάνοντας μόνο αυτό το πράγμα κάθε βράδυ»: Η απίστευτη μεταμόρφωση αυτής της γυναίκας και το μυστικό της!


Η Stephanie Seabrook είναι πλέον αγνώριστη μετά την απώλεια βάρους πολλών κιλών χωρίς όμως στην ουσία να αλλάξει την δίαιτά της. Είχε φτάσει να ....
ζυγίζει 150 κιλά!

Η Stephanie Seabrook που τώρα εργάζεται σαν γυμνάστρια χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνική δικτύωσης για να εμπνεύσει κι άλλους ανθρώπους.


Αποκαλύπτωντας πίσω από την απίστευτη μεταμόρφωσή της η Stephanie παραδέχθηκε ότι βρισκόταν σε κατάσταση άρνησης για τα κιλά της μέχρι που τρελάθηκε και ξεκίνησε το χόμπι που της άλλαξε τη ζωή.

«Πίστευα ότι θα πεθάνω παχύσαρκη, δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω και γιαυτό κλείστηκα στον εαυτό μου» λέει χαρακτηριστικά. «Ντρεπόμουν πολύ, δεν ήθελα οι άνθρωποι να ξέρουν ότι πάχυνα τόσο πολύ. Έτσι ξέκοψα από όλους, ζούσα σε έναν δικό μου κόσμο. Απλά πήγαινα για δουλειά και μετά επέστρεφα στο σπίτι.»

«Μια μέρα τρελάθηκα και άρχισα να περπατάω μέχρι που δεν άντεχα άλλο. Είχα περπατήσει χιλόμετρα. Το έκανα κάθε βράδυ χωρίς να αλλάξω τη δίετά μου και μέσα σε μια εβδομάδα έχασα 9 περίπου κιλά»

Η Stephanie κατάφερε να χάσει σε 6 μήνες πάνω από 36 κιλά περπατώντας μερικά χιλιόμετρα κάθε μέρα μέχρι που έφτασε το επιθυμητό της βάρος.



Πριν μάλιστα αποφασίσει να κάνει την επέμβαση αφαίρεσης της κοιλιάς της το 2012, η Stephanie έγραψε όλα τα πικρόχολα σχόλια που είχε ποτέ ακούσει για το σώμα της και την κοιλιά της. Έτσι όταν ο χειρούργός της αφαίρεσε το περιττό δέρμα, έφυγαν μαζί και όλα τα αρνητικά σχόλια και συναισθήματα!


Όπως εξομολογείται η ιδέα ήταν της μητέρας της και έτσι τώρα είναι απλά περήφανη για το κατόρθωμά της αλλά και για τις ουλές από την επέμβαση που έκανε!

Πλέον όπως λέει δεν την ενοχλεί το γυμνό σώμα της και έχει πολλή αυτοπεποίθηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: