Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

Πρόστιμο στους… υπέρβαρους!

Με πρόστιμο κινδυνεύουν οι… υπέρβαροι ποδοσφαιριστές της Βάσκο ντα Γκάμα, αν δεν χάσουν τα… περιττά τους κιλά μέχρι το τέλος της εβδομάδας, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο προπονητής του συλλόγου, Ρενάτο Πορταλούπι.

«Ένας ποδοσφαιριστής μαθαίνει με δύο τρόπους: όταν χάνει τη θέση του στην ομάδα ή όταν τιμωρείται με πρόστιμο», είπε ο 46χρονος τεχνικός, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας είχε τη φήμη του playboy στη Βραζιλία και είχε προβεί σε αρκετά πειθαρχικά παραπτώματα.

«Οι παίκτες τρώνε πολύ πρόχειρο φαγητό. Όλοι χρειάζεται να πέσουν στο ιδανικό τους βάρος μέχρι την Παρασκευή», τόνισε ο Πορταλούπι, προσθέτοντας ότι οι παίκτες που θα παραμείνουν… υπέρβαροι θα τιμωρηθούν με πρόστιμο 111.33 ευρώ για κάθε περιττό κιλό.

Η Βάσκο βρίσκεται στη 17η θέση του βαθμολογίας του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος και σύμφωνα με την «O’Globo», έξι παίκτες της θεωρούνταν υπέρβαροι. Ο ομάδα του Ρίο ντε Τζανέιρο ξεκίνησε με τον διεθνή επιθετικό, Ρομάριο, στο «τιμόνι», αλλά υπέβαλε την παραίτησή του, υποστηρίζοντας ότι ο πρόεδρος του συλλόγου, Εουρίκο Μιράντα, παρέμβαινε στο έργο του. Μετά τον παλαίμαχο άκολούθησαν οι Αλμπέρτο Σαμπάιο, Αντόνιο Λόπες και Τίτε.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: