Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Βαριά Ερωτευμένος

Μην την χάσετε, είναι απίστευτη ταινία !!! Δεν παίζει ρόλο η ερμηνεία και η πλοκή αλλά το μήνυμα που βγάζει !!! Απλά απίστευτη. Θα δούμε πολλοί από εμάς τους εαυτούς μας πρωταγωνιστές σε αυτή την ταινία.


Ο Hal Larsen είναι ο ορισμός του ρηχού ανθρώπου. Ο Hal βρίσκει την ομορφιά μόνο στα θελκτικά σώματα των φωτομοντέλων και στις κεντρικές σελίδες του Playboy. Οι γυναίκες είναι γι' αυτόν κανονικά σκεύη ηδονής ακολουθώντας την τελευταία συμβουλή του πατέρα του: «Πάντα να κοιμάσαι με την ενσάρκωση της θηλυκής ομορφιάς». Η επιφανειακή αγάπη του Hal για τις γυναίκες θα αλλάξει έπειτα από την «επέμβαση» του γκουρού - υπνωτιστή Tony Robins.
Το αποτέλεσμα είναι να αντικρίζει μόνο την πραγματική, εσωτερική ομορφιά τους. Και τότε εμφανίζεται στη ζωή του η υπέρβαρη και ατσούμπαλη Rosemary. Ο Hal, κάτω από την επιρροή της ύπνωσης και παρασυρόμενος από την καλοσύνη της και το χιούμορ της, οραματίζεται τη Rosemary ως την επιτομή της θηλυκότητας. Οταν ο Hal «επανέλθει» θα αντιμετωπίσει το πιο σημαντικό δίλημμα της ζωής του.



Αγγλικός Τίτλος:SHALLOW HAL
Παραγωγή:2001, 20th Century Fox
Σκηνοθεσία:Bobby Farrelly Peter Farrelly
Ηθοποιοί:Gwyneth PaltrowJack BlackAnthony RobbinsBruce McGillJason AlexanderJoe ViterelliRene Kirby
Κατηγορία:ΚΩΜΩΔΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: