Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Εδώ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ οτι θα βρείτε το ΝΟΥΜΕΡΑΚΙ σας!

XL Fashion Stores


Εδώ θα βρείτε X Large μόδα!!!
Γυναικεία ρούχα απο νούμερο 48 έως νουμερο 70 και αντρικά ρούχα απο νούμερο 50 έως 72!


Πριν απο 10 χρόνια ανοίξαμε ενα πρωτοπόρο κατάστημα στην Σπάρτη!
Όνειρο και στόχος μας ήταν να ντύσουμε όμορφα, με στυλ και μόδα την γυναίκα με καμπύλες! Τότε οι περισσότερες βιοτεχνίες έραβαν ρούχα κλασσικά που δεν ταίριαζαν στην σύγχρονη γυναίκα και έκρυβαν την θηλυκότητα της! Σιγα σιγά όμως τα πράγματα άλλαξαν οι βιοτεχνίες αναγνώρισαν το δικαίωμα της γυναίκας με καμπύλες να ντύνεται όμορφα, τολμηρά και μοντέρνα και σήμερα επιτέλους η κάθε γυναίκα, μπορεί να ντυθεί ακριβώς οπως την εκφράζει και την ικανοποιεί, αναδεικνύοντας την σιλουέτα της!
Κάθε σεζόν ψάχνουμε με μεράκι και καλαισθησία να βρούμε για εσας ό,τι πιο μοντέρνο και διαφορετικό αλλά κυρίως οτι πραγματικά κολακεύει την σιλουέτα σας!!!
Στην πορεία δημιουργήσαμε και το ανάλογο αντρικό τμήμα με μεγέθη απο XL – 7XL, ικανοποιώντας έτσι και το αντρικό κοινό.
Τα ρούχα σε μεγάλα μεγέθη για την γυναίκα αλλά και τον άντρα πλέον ειναι μοντέρνα, καλοραμμένα και κολακεύουν κάθε τύπο σώματος και όλα τα γουστα! Δεν μένει παρα να το διαπιστώσετε με μια περιήγηση στην online αγορά ρούχων μας1
p. Επισκεφθείτε το κατάστημα μας. Βρισκόμαστε στην Σπάρτη, στην οδό Θερμοπυλών 88, τηλ. 2731082030 ή περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικο μας καταστημα που σε λίγες μερες θα λειτουργήσει και επισήμως για να παραγγέλνετε και διαδικτυακά. Μέχρι τότε μπορειτε να επικοινωνείται μαζί μας τηλεφωνικά!!!
Ευχαριστούμε τις εκατοντάδες πελάτισες και πελάτες μας που μέχρι τώρα μας εμπιστεύτηκαν, μας προτιμούν και μας ξεχωρίζουν!
Η ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2011 ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ! ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ ΡΟΥΧΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ! XL fashion! x large μόδα!!!——-
ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: