Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Acai Berry και συμπληρώματα διατροφής για αδυνάτισμα


Τι είναι το Acai Berry

Το Acai Berry είναι το πλέον διάσημο φρούτο σε ολόκληρο τον πλανήτη, και αυτό λόγω των μοναδικών του ιδιοτήτων καθώς επίσης και λόγω των εξαιρετικών επιδράσεων που έχει στον ανθρώπινο οργανισμό και στην διατήρηση της υγείας του.

Πρόκειται για ένα μούρο το οποίο παράγεται από ένα φυτό που ανήκει στην ίδια οικογένεια με τον φοίνικα και το οποίο περιέχει βιταμίνες και στοιχεία πολύτιμα για κάθε οργανισμό.


Ποια η χρήση του Acai Berry στα συμπληρώματα διατροφής και τα προϊόντα αδυνατίσματος

Εκτός από όλες τις υπόλοιπες θετικές επιδράσεις που έχει στον οργανισμό, το γνωστό υπερ-φρούτο Acai Berry, παρέχει και πολύ σημαντική βοήθεια στον οργανισμό για να αποβάλλει το περιττό βάρος και να κάψει το αποθηκευμένο στο σώμα λίπος. Η δε μακροχρόνια χρήση του ως συμπλήρωμα διατροφής, εκτός από όλες τις βιταμίνες του φρούτου που σας παρέχει, διασφαλίζει και την διατήρηση του βάρους σας μετά την επιθυμητή απώλεια κιλών. Γνωστό επίσης για την αντιγηραντική του δράση φροντίζει το δέρμα σας ώστε να διατηρηθεί νέο και λαμπερό μετά την απώλεια βάρους.



Θετική δράση του Acai Berry

Διευκολύνει την διαδικασία του αδυνατίσματος, τονώνει τον μεταβολικό ρυθμό με τον οποίο λειτουργεί ο οργανισμός αυξάνοντας έτσι τις καύσεις λίπους του και ελέγχει την όρεξη.
Προάγει την σωστή και ομαλή λειτουργία της καρδιάς και αποτρέπει εμφάνιση καρδιαγγειακών νοσημάτων.
Έχει έντονη αντιβακτηριακή, αντιπαρασιτική και αντιμικροβιακή δράση, προφυλάσσοντας έτσι τον οργανισμό από προσβολή ιογενών και παρασιτικών λοιμόξεων.
Βοηθάει στην ομαλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος λόγω των φυτικών ινών, γεγονός που προάγει και τη διαδικασία απώλειας βάρους.
Παρουσιάζει ισχυρή αντιγηραντική δράση, και αυτό λόγω του ότι είναι μια πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών, που μάχεται τη δημιουργία ελευθέρων ριζών.
Προλαμβάνει την εμφάνιση διαφόρων μορφών καρκίνου.
Παρέχει ενέργεια, υγεία και ζωντάνια στον χρήστη ο οποίος δεν νιώθει εξασθενημένος ή κατατονικός λογω της απώλειας κιλών.
Βοηθάει με την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος σε ολόκληρο το σώμα και στην καλύτερη σεξουαλική επαφή.
Εκτός από σωματική υγεία παρέχει και πνευματική ευεξία και διαύγεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: