Σάββατο 12 Απριλίου 2008

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ!!! Πώς να κρύψετε την "μπάκα" σας!!!

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ!!!
ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΔΙΑΙΤΕΣ!!!
ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΕΙΣ!!!
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Ιδού:


* οι πιο πρωτοποριακές ασκήσεις
* οι πιό εξτρεμιστικές συμβουλές
* οι πιο ανεπανάληπτες τεχνικές αναπνοής

για να ΦΑΙΝΕΣΘΕ λεπτοί και γυμνασμένοι!!!

Κυρίες και Κύριοι,
Ladies and Gentlemen,
Siniore e Siniori,

Η ΒΑΣΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ

Σφίγγουμε δυνατά προς τα μέσα την μπάκα και εισπνεοεκπνέουμε σιγά-σιγά για να μην εκτεθούμε.

ΥΠΟΜΝΗΜΑ: ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΤΕ


1 Επ' ουδενί δεν πρέπει να δει κανείς την κοιλιά σας εν χαλαρώσει. Εάν συμβεί τούτο, προκειμένου να αποφύγετε τον κίνδυνο να διαδοθεί το θέμα και να αρχίσουν όλοι να υποψιάζονται την απάτη, πρέπει να σπεύσετε εσείς ευθαρσώς να δηλώσετε στον αυτόπτη μάρτυρα, πως:

* έχετε παραφάει
* έχετε μέρες να ενεργηθείτε
* πάσχετε από τυμπανισμό
* είστε έγκυοι

Αυτή η λύση, ακόμη και αν δε γίνει απόλυτα πιστευτή, μπορεί να θολώσει αρκούντως τα νερά έτσι ώστε να ξεπεραστεί η ιδέα της απάτης.

2 Σίγουρα ένα μέρος στο οποίο πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστούν αυτές οι οδηγίες, είναι η θάλασσα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το διάστημα που βρίσκεστε έξω απ' αυτήν! Ασφαλώς, μια βαθιά εισπνοή και μια εσπευσμένη είσοδος σε αυτήν, διευκολύνει κάπως, οπωσδήποτε όμως δεν επαρκεί, αφού, κακά τα ψέμματα, θα πρέπει να κάνετε και λίγη ηλιοθεραπεία ανάσκελα και να μιλήσετε με την παρέα σας!

3 Τα φαρδιά πουκάμισα και γενικώς τα "γεμάτα" ρούχα παρέχουν μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων, για το θέμα αυτό θα μιλήσουμε όμως αναλυτικότερα παρά κάτω. Αντίστοιχα, τα στενά ρούχα, όπως είναι φυσικό, απαιτούν γερή εξάσκηση στις αναπνοές, μεγαλύτερη πειθαρχία και φυσικά περισσότερη συγκέντρωση.

4 Επίσης, πρέπει να ξέρετε ότι οι τεχνικές αναπνοής και το σφίξιμο της κοιλιάς εφαρμόζονται ευκολότερα σε όρθια στάση, ενώ στην καθιστή απαιτείται τουλάχιστον διπλάσια αναπνευστική προσπάθεια για την απόκρυψη της μπάκας.

5 Φυσικά, όλες τούτες οι υποδείξεις αφορούν μόνο τους λογικώς ευτραφείς και κυρίως τους έχοντες δυσανάλογη διόγκωση της κοιλιακής χώρας (μπάκα), τους ονομαζόμενους και ψευδοεγγύους! Είναι περιττό να δοκιμασθούν από άτομα περιφέροντα προγούλια και λοιπά λιπομέλη (πατσέδες στα μπράτσα, πόδια ή στα στήθη). Αυτοί ας αποτανθούν στον κύριο Πρωτοτσίγγελο (βλ. Προηγούμενη "ΛΑΣΠΗ").

6 Τέλος, πολλά προβλήματα στην εφαρμογή των αναπνευστικών αυτών μεθόδων, όπως είναι φυσικό, παρουσιάζονται κατά την ώρα του ύπνου, όταν δε θα είστε σε θέση να ρουφήξετε την μπάκα ενώπιον του ετέρου ημίσεώς σας, η όποιου άλλου τυχόν παρακοιμώμενου. Σ'αυτή την περίπτωση, ένα ελαφρύ σκέπασμα είναι απαραίτητο (σε περίπτωση βαριάς ζέστης επικαλείσθε τα κουνούπια), εκτός και προτιμήσετε να κοιμηθείτε "μπρούμυτα".

7 Αντιθέτως κατά τη διάρκεια των ερωτικών περιπτύξεων, η καλύτερη στάση είναι η οπισθοεφαπτομένη, γιατί δεν αφήνει στον σύντροφο τη δυνατότητα θέας της μπάκας (ισχύει, είτε ο μπακοφόρος είναι ο άνδρας είτε η γυναίκα). Η ιεραποστολική στάση είναι καλή για τη γυναίκα, καταστροφική όμως για τον άνδρα, ενώ στην ιππαστί μπορεί και οι δύο να κρύψουν την κοιλάρα, όχι όμως με απόλυτη ασφάλεια.

8 Σας συμβουλεύουμε να μήν επιχειρήσετε ποτέ την τεχνική της αναπνοής κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Θα πετύχετε συσφιγξη μεν της μπάκας, αλλά θα επιφέρετε χαλάρωση κάπου "αλλού", με απογοητευτικές συνέπειες για την έκβαση της ερωτικής πράξης... Αλλιώς, δοκιμάστε να κάνετε έρωτα με τα ρούχα! Ή με απόλυτο σκοτάδι!


ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ


Ο έμπειρος αναπνευστήρ όταν βρίσκει ευκαιρία χαλαρώνει την κοιλιά του και αναπνέει κανονικά, ώστε να ανακτήσει και πάλι τις δυνάμεις του. Τέτοιες ευκαιρίες παρουσιάζονται όταν ο συνομιλητής μας πχ. απομακρύνεται για λίγο ή γυρίζει την πλάτη του στιγμιαία, ή όταν προχωρώντας (στο δρόμο) περάσουμε πλάι σε κάποιο αυτοκίνητο, τοίχο κλπ. Τότε αφήνουμε την μπάκα και με γρήγορες εισπνοεκπνοές ξεκουράζουμε τους πνεύμονες. Φυσικά, το σκοτάδι αποτελεί τον καλύτερό μας σύμμαχο!

Όταν όμως δεν παρουσιάζονται τέτοιες ευκαιρίες, τότε τις δημιουργούμε εμείς. Προσποιούμαστε ότι θέλουμε να πάμε στην τουαλέτα ή αν βρισκόμαστε σε εξωτερικό χώρο κάνουμε ότι δήθεν είδαμε έναν γνωστό μας στο παρακάτω στενό και σπεύδουμε να τον συναντήσουμε, αναπνέοντας σαν άνθρωποι.

Προσοχή όμως! Στη φάση της χαλάρωσης πρέπει να αγρυπνούμε. Μην τυχόν και πλησιάσει κανείς και μας πιάσει στα πράσα. Ή μην τυχόν και μας πιάσει φιλικά από τη μέση, ή μας δώσει καμιά φιλική γροθιά στην μπάκα χωρίς να το περιμένουμε. Τότε θα βρεθούμε σε πολύ δύσκολη θέση, οπότε και ερχόμαστε στις λύσεις του υπ'αρ. 1. υπομνήματος. Όταν δεν έχουμε βρεί την ευκαιρία για χαλάρωση και βαθιά εισπνοή, βάζουμε το ένα ή και τα δύο χέρια στην μπάκα και προσποιούμενοι φαγούρα ή στομαχικές καούρες, εισπνέουμε σαν άνθρωποι.

Για αυτόν πάντως τον λόγο στο υπόμνημα 3 σημειώσαμε ότι είναι προτιμότερα τα φαρδιά ρούχα. Επίσης προτιμότερο είναι οι μπλούζες και τα πουκάμισα να μένουν έξω απ' το παντελόνι. Παρέχουν περισσότερες αναπνευστικές ευκαιρίες! Ειδικά το καλοκαίρι, πολύ αποτελεσματικό είναι και το τέχνασμα της παραγωγής αέρα με την συνδρομή του φαρδέως ενδύματος, το οποίο παρέχει χρήσιμα δευτερόλεπτα αναπνευστικής ανακούφισης.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Αυτές αποτελούν ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα για τους ψευδοεγγύους. Εννοείται πως το καλύτερο απ'όλα είναι, απλώς, να μη συμμετέχουν σε φωτογραφίσεις, τούτο όμως δεν είναι πάντοτε εφικτό ή πρέπον. Ειδικά λοιπόν σ'αυτή την περίπτωση απαιτείται η μέγιστη συγκέντρωση και ετοιμότητα, ώστε τη στιγμή που θα ανάψει το "πουλάκι" η αναπνευστική σύσφιγξη να έχει φτάσει στο ζενίθ. Δυστυχώς λίγα χιλιοστά χαλάρωσης (αναλόγως και προς το εκτόπισμα της μπάκας) είναι αρκετά για να ξεσκεπαστεί η φενάκη. Ο λόγος είναι απλός. Στην πραγματικότητα, μια στιγμιαία θέα της χαλαρωμένης μπάκας από κάποιο τρίτο, μπορεί να αποδοθεί σε λαθεμένη οπτική γωνία, οφθαλμαπάτη, αντικατοπτρισμό, παραίσθηση, μυστηριώδες καιρικό φαινόμενο, κλπ. Στη φωτογραφία όμως, το ορώμενο μένει στο διηνεκές, βορά στα αδηφάγα μάτια των απανταχού καλοθελητών και κοινωνικών σχολιαστών! Γι' αυτό, προσοχή στην ακριβή στιγμή λήψης της φωτογραφίας. Μην "μασήσετε" από "προσποιήσεις" του λήπτου (προς διόρθωση του φακού κλπ) και χαλαρώσετε!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ


Η προσπάθεια που απαιτείται για την εφαρμογή αυτών των τεχνικών δεν είναι μικρή. Οπωσδήποτε όμως δεν συγκρίνεται με αυτήν που καταβάλλεται στα γυμναστήρια. Βεβαίως δεν επαρκούν για την δημιουργία ενός καλού σώματος, σίγουρα όμως βοηθούν ώστε να "φαίνεται" αυτό αρμονικό. Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και... ο Θεός βοηθός!!!


==================================
Νομίζω πως δεν χρειάζονται σχόλια, ο τύπος που το έγραψε έχει πολύ χιούμορ και πολύ ελεύθερο χρόνο...

1 σχόλιο:

Vany είπε...

Τελευταία πάντως και μόνο που σκέφτομαι την κοιλιά μου,αγχώνομαι και πρήζεται ακόμα πιο πολύ κι ας μη βάλω μπουκιά στο στόμα μου...σε καταχωρώ,μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις