Τετάρτη 14 Μαΐου 2008

Ο παχύτερος άνθρωπος στον κόσμο εν ζωή, αδυνατίζει...

Ο Μεξικανός Μανουέλ Ουρίμπε είναι ο παχύτερος άνθρωπος στον κόσμο. Πριν αρχίσει τη δίαιτα ήταν 596 κιλά! Όπως ήταν φυσικό, αδυνατούσε να μετακινηθεί από το κρεβάτι στο οποίο ήταν ξαπλωμένος. Τελευταία του ελπίδα η δίαιτα ζώνης, με την οποία ήδη έχει χάσει 158 κιλά!

Μεταξύ άλλων, αλείφθηκε με αίμα αρνιού, επειδή κάποιος πρακτικός γιατρός του είπε πως έτσι θα άρχιζε να αδυνατίζει. Ωστόσο η πραγματική λύση ήρθε με τη δίαιτα ζώνης, μια μέθοδο αδυνατίσματος που ακολουθούν πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ. Τώρα πια είναι 438 κιλά και στόχος του είναι να χάσει όσο πιο πολλά γίνεται, ώστε να αρχίσει ξανά να νιώθει όπως όλοι οι άνθρωποι. Η δίαιτα ζώνης στοχεύει στην ενεργοποίηση των ενζύμων του οργανισμού, τα οποία καίνε λίπος. Στο μενού της περιλαμβάνεται η κατανάλωση κοτόπουλου, λαχανικών και σαλατών, ενώ σημαντικό ρόλο για την επιτυχία της παίζουν συμπληρώματα διατροφής με ιχθυέλαια.

6 σχόλια:

NEMESIS είπε...

Mipos tha mporouses na doseis perissoteres plifories gia ayti ti diaita zonis mpas kai xasoyme kana kilo prin to kalokairi?

Παχουλός... είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Παχουλός... είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Παχουλός... είπε...

α.
http://www.ethnos.gr/article.asp?
catid=11387&subid=2&pubid=44984

β. http://www.kventouris.com/mesa.cfm?
Level1=5&Level2=1&Level3=0&Level4=0
&Level5=0&Level6=0&PageID=202

Ξεκίνα με αυτά και βλεπουμε για παραπάνω

NEMESIS είπε...

Ok ta diabasa ayta,kai mallon kapoy eixa dei paliotera mia tetoia diatrofi.Mipos iparxei kapoy kapoia olokliromeni diatrofi gia na min to kano monos moy kai kano kamia patata?

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.