Τετάρτη 14 Μαΐου 2008

Σουβλάκι Story No 2

Προχτές πήγαμε στο στέκι μας ( για το σουβλατζίδικο λέω), παραγγείλαμε από 2 τυλιχτά ο καθένας και μια μερίδα πατάτες με τυρί. Μέχρι να έρθουν ήρθε και κάθισε δίπλα μας μια παρέα, 2 ζευγάρια και ένας μπουκάλα. Ο μπουκάλας δεν πήρε τίποτα, το ένα ζευγάρι 2 τυλιχτά το αγόρι και η κοπελιά 3 καλαμάκια σκέτα και το story ξεκινά με το άλλο ζευγάρι το οποίο φαίνεται πως είναι πολύ fitness, ειδικά το αγόρι αρκετά γυμνασμένο. Η κοπελιά λοιπόν παραγγέλνει μια ποικιλία 2 ατόμων και εκεί που περίμενα πως είναι και για τους 2 κάνει την έκπληξη ο φίλος και παίρνει και 3 τυλιχτά απ' όλα.

Ξέχασα να αναφέρω πως όταν μπήκε μέσα η παρέα και είδε τι είχαμε πάρει ο σφίχτερ μαν, έκανε κάποιο σχολιάκι το οποίο το πέρασα στο ντούκου.

Το πιο ωραίο από όλα, το οποίο άλλο να το βλέπεις και άλλο να το περιγράφεις είναι την ώρα που τους έφεραν τα σουβλάκια. Όταν ήρθε η παραγγελία άφησαν πρώτα στο τραπέζι τα τρία τυλιχτά Μέχρι να αφήσει τα υπόλοιπα, ο σφίχτερ μαν είχε αρπάξει (προσοχή, το άρπαξε δεν το πήρε, είχε την πείνα καθρεφτισμένη στο μάτι του) το πρώτο σουβλάκι και έκανε την πρώτη μπουκιά. Εμείς δίπλα είχαμε κατουρηθεί από τα γέλια, ειλικρινά πιστεύω ότι ένα γουρούνι θα είχε καλύτερη συμπεριφορά.

Και όμως δεν τελειώνει εδώ, ο τυπάς τελειώνει τα 3 τυλιχτά και την coca cola του, η οποία σημειωτέων ότι ήταν light, ζητάει ένα πιρουνάκι και αρχίζει να κάνει επίθεση στην ποικιλία 2 ατόμων που είχε πάρει η κοπελιά του.

Και επειδή δεν ανέφερα τίποτα για την κοπέλα του, ήταν μια σκέτη απόλαυση, έτρωγε τόσο γρήγορα λες και θα τις έπαιρναν το πιάτο από μπροστά.

-------------------------------------------------------------

Λοιπών βάζω και στοίχημα ότι όλη την μέρα δεν τρώνε τίποτα, γυρνούν στα γυμναστήρια, το παίζουν γκόμενες και γκόμενοι γιατί από σώμα όλα τέλεια και το βράδυ φέρονται σαν γουρούνια... Βρε ούστ !!! Μπορεί να έχω κοιλίτσα, μπορεί να μου αρέσει το καλό φαγητό και πιο πολύ ακόμα το γλυκό αλλά δεν είμαι γουρούνι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: