Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Χάμπουργκερ με χρήματα

Παίρνοντας τη χαρτοσακούλα με το φαγητό που παρήγγειλε σε κατάστημα αλυσίδας φάστ φουντ, μια 38χρονη αμερικανίδα, παρατήρησε ότι ήταν κάπως βαρύτερη από το κανονικό. Ανοίγοντας τη σακούλα, ανακάλυψε ότι δεν περιείχε χάμπουργκερ και πατάτες αλλά τις εισπράξεις του καταστήματος! Τα χρήματα είχαν τοποθετηθεί σε σακούλα ίδια, μ' αυτές που μπαίνουν τα φαγητά για να μην κινεί το ενδιαφέρον ληστών.
Για μερικά δευτερόλεπτα η γυναίκα σκέφτηκε ότι πιθανόν να πρόκειται για "παγίδα". Για κάποια επόμενα δευτερόλεπτα σκέφτηκε τι να κάνει. Να τα κρατήσει ή να τα επιστρέψει. Τελικά αποφάσισε το δεύτερο. Επέστρεψε στο παράθυρο του drive through και ρώτησε την υπάλληλο: "Θέλετε να μάθετε τι έχει αυτή η σακούλα;" Η υπάλληλος δεν είχε καταλάβει ακόμη ότι έλειπαν τα χρήματα. Τρομοκρατημένη η υπάλληλος πήρε τα χρήματα και την ευχαρίστησε.
Η γυναίκα αφηγήθηκε στον πατέρα της το περιστατικό, ο οποίος πιστεύει ότι η κόρη του αξίζει κάποια αμοιβή για την πράξη της. Έτσι, πήγε στο κατάστημα για να βεβαιωθεί ότι οι υπεύθυνοι του καταστήματος έμαθαν για το περιστατικό. Ήταν απογοητευμένος, καθώς θεώρησε ότι οι υπάλληλοι θα μπορούσαν τουλάχιστον να προσφέρουν στην κόρη του ένα χάμπουργκερ δώρο. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος δήλωσαν ότι θα στείλουν στη γυναίκα ένα ευχαριστήριο γράμμα και κουπόνια φαγητού αξίας 50 δολλαρίων...

Δεν υπάρχουν σχόλια: