Τρίτη 25 Μαΐου 2010

ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΓΙΑ…ΠΑΧΟΥΛΕΣ

Αποκαλείται η ''Pamela Anderson'' της Ευρώπης. Η... Jordan εκτός από όλα τα άλλα με τα οποία ασχολείται, παρουσίασε και τη νέα σειρά εσωρούχων της, τα οποία εντάσσονται στη σειρά ενδυμάτων χαμηλών τιμών ''George at Asda''.

Εμπνευσμένη από το σχεδιαστή με τον οποίο συνεργάστηκε, George Davies, η νέα σειρά εσωρούχων προορίζεται για όλα τα μεγέθη, όλες τις...διαστάσεις και όλες τις ηλικίες. Κυρίως, όμως, η Jordan - το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Katie Price, θέλησε να φτιάξει εσώρουχα, για γυναίκες που δεν διαθέτουν τις αναλογίες μοντέλου: Τουτ' έστιν, για παχουλές.

Η παρουσίαση των εσωρούχων έγινε στο ''Worx'' στο Λονδίνο. Στην επίδειξη συμμετείχαν έξι μέλη του φαν κλαμπ της Jordan, αλλά και το ίδιο το μοντέλο. ''Αποφάσισα ότι θέλω κορίτσια από το φαν κλαμπ μου για να παρουσιάσουν τη νέα μου δουλειά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Και αυτό έκανα. Επέλεξα έξι από αυτές'', δήλωσε η Jordan.

Τα εσώρουχα θα πωλούνται κατ' αρχήν από την αλυσίδα super market Asda, που ανήκει στα πολυκαταστήματα Wal-Mart, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές: Γεγονός που δίνει ελπίδες στους υπεύθυνους της κατασκευάστριας εταιρείας ότι οι πωλήσεις τους θα ικανοποιήσουν

Δεν υπάρχουν σχόλια: