Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

Ο έρωτας βάρος δεν κοιτά!

Ένας άντρας από το Μεξικό, ο οποίος κάποτε θεωρείτο ένας από τους πιο παχύσαρκους άνδρες στον κόσμο ελπίζει να φτάσει έως τα σκαλιά της εκκλησίας και να παντρευτεί.

Σύμφωνα με την Daily Telegraph, ο Manuel Uribe, 42 ετών, δεν έχει καταφέρει να σταθεί στα πόδια του για χρόνια.

Μετά όμως από την πρώτη προσπάθεια απώλειας αρκετών κιλών ελπίζει να σταθεί ξανά στα πόδια του για να παντρευτεί την Claudia Solis.

«Είμαστε ερωτευμένοι και αυτό το χρόνο στα γενέθλια μου ελπίζω να καταφέρω να σταθώ στο γάμο μου,» σχολιάζει ο Uribe.

Ο κύριος Uribe, ο οποίος σήμερα ζυγίζει 300 κιλά, δεν μπόρεσε να αφήσει το κρεβάτι του για περισσότερο από 6 χρόνια.

Η πιο πρόσφατη απόπειρα διαφυγής από το σπίτι, για να παραστεί στα γενέθλια της αγαπημένης του το περασμένο Μάιο, απέτυχε, όταν το φορτηγό το οποίο προσφέρθηκε να μεταφέρει τον άτυχο άνδρα μαζί με το κρεβάτι του, κόλλησε σε υπόγεια διάβαση.

Ο κύριος Uribe και η κυρία Solis συναντήθηκαν πριν από 4 χρόνια και είναι μαζί εδώ και 2 χρόνια.

Όπως αναφέρει ο ίδιος: «Είμαστε κανονικό ζευγάρι, κάνουμε σεξ και στα μάτια του θεού είμαστε ήδη ένα.»

Η κυρία Solis είπε: «Τον κάνω μπάνιο κάθε μέρα και τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Κατά καιρούς υπάρχουν κάποιοι που αμφισβητούν τη σχέση μας όμως και οι δυο ξέρουμε πως υπάρχει κάτι αληθινό.»

Το πρόβλημα βάρους του κύριου Uribe επιδεινώθηκε αφού μετακόμισε το 1998 στην Αμερική για μερικά χρόνια και επιδόθηκε σε ιδιαίτερα επιβαρυντικές διατροφικές συνήθειες, όπως junk food.

1 σχόλιο:

Princess είπε...

Ευχομαι τα καλύτερα.. και τελικά, με την αγάπη της καλής του, ίσως χάσει και μερικά κιλά: η θέληση του να τη συνοδεύει και η θεληση της να τον φροντίζει θα κάνουν περισσοτερα θαύματα απολα τα bodyτετοια μαζι!