Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2007

Σχέσεις ψυγείου.

Απόγευμα στο σπίτι, ακούω εν λευκώ. έχει έναν ήλιο πιο απαλό κι από το head & shoulders. νιώθω να με λούζει. έμεινα από φυστίκια και το ψυγείο είναι γεμάτο αλκοόλ.

Το ψυγείο είναι ένα από τα χαρακτηριστικά μέρη ενός σπιτιού για να καταλάβει κάποιος αν ο ιδιοκτήτης του έχει σχέση ή δεν έχει. εγώ όταν θέλω να θυμηθώ αν έχω σχέση κοιτάζω το ψυγείο. όταν είναι φουλαρισμένο με μπύρες, κρασί, κόκα κόλα, έτοιμες σάλτσες, τυρί τριμμένο σε σακουλακια φιξ, σαπισμένα φρούτα, ληγμένα από 5μηνου βαζάκια με άγνωστα υλικά και στη κατάψυξη ο πάγος θυμίζει igloo και το μόνο που μπορείς να βρεις κάτω από αυτό είναι πακτωμένα μπουκάλια βοτκα ή τεκίλα, τότε ξέρω πως δεν έχω σχέση.

Όταν στο ψυγείο μου έχει ταψάκια με έτοιμο σπιτικό φαγητό, τάπερ με τυριά η αλλαντικά, τάξη-ησυχία και ασφάλεια, όταν η κατάψυξη έχει αρακά και φασολάκια, λεμόνι στυμένο τοποθετημένο σε παγοθήκες, τότε ξέρω πως κάτι τρέχει στη ζωή μου.

Οι σχέσεις είναι αλληλένδετες με το ψυγείο και με την διατροφή.
Δεν άκουσα ποτέ κανέναν εργένη να λέει, "έφαγα εχθές πρασόρυζο, έφαγα ρεβύθια..." κλπ.

Όποιον ακούσεις να λέει έφαγα εχθές πρασόρυζο να ξέρεις πως έχει σχέση
Κι αν θες να ξέρεις αν χώρισε ή όχι, κοίτα το ψυγείο του.
Ακόμα κι αν αυτός πει ψέμματα, το ψυγείο δεν λέει ποτέ.

=============================================
(απο το blog: http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Blog&file=page&op=viewPost&pid=4841 )

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω απολυτα μιλάει ενας εργενης!!

Katrina είπε...

"Όποιον ακούσεις να λέει έφαγα εχθές πρασόρυζο να ξέρεις πως έχει σχέση" ή πως είχε επίσκεψη από την μαμά του! Χεχεχε...

If...ιγένεια είπε...

χαχαχ.. Δεν το είχα σκεφτεί έτσι..