Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2007

Θέμα ...Σχέσεις...

Έχω δύο γνωστούς. Ο ένας είναι μάλλον κοντός, λίγο παχουλός, αντικειμενικά άσχημος στο πρόσωπο και όχι με πολλά λεφτά. Ο δεύτερος είναι αντικειμενικά πολύ ωραίος. Από αυτούς τους δύο, αυτός που ρίχνει ασταμάτητα γκόμενες είναι ο πρώτος, ενώ ο δεύτερος που είχε επαναπαυτεί στην εξωτερική του εμφάνιση, όταν πρόκειται να πλησιάσει γυναίκα δεν ξέρει τι να της πει. Με ποιο τρόπο να της μιλήσει και για ποιο θέμα. Ούτε καν και για κάτι τετριμμένο.

Ακόμα και οι “χοντροί” και οι “άσχημοι” που έχουν φράγκα, δεν έχουν όμως ούτε κι αυτοί την ικανότητα να προσεγγίσουν κάποια με κάτι περισσότερο από το χρήμα τους, αφού πιστεύουν πως το χρήμα είναι αυτό που θ' αντικαταστήσει τις άλλες ελλείψεις. Και πράγματι, το αντικαθιστά, όμως μόνο για όσες ενδιαφέρονται αποκλειστικά και μόνο για το χρήμα. Αν όμως τέτοιου είδους άνθρωποι είχαν να επιδείξουν στοιχεία πέρα από την εξωτερική τους εμφάνιση, χιούμορ, πνεύμα, αισιοδοξία και ό,τι άλλο θετικό μπορεί να συναντήσει κανείς σε έναν άνθρωπο, τότε θα ήταν και αυτοί σε μία διαφορετική μοίρα από τη τωρινή.

Και οι κατηγορία αυτών των ανθρώπων που υστερούν σε εξωτερική εμφάνιση, κατά μία έννοια στο θέμα ερωτικές σχέσεις μπορούν να συμπεριληφθούν στην κατηγορία των ανθρώπων με αναπηρία, γιατί οι συγκυρίες της ζωής και των μεν και των δε λειτουργούν ανασταλτικά στο να κάνουν σχέση. Ανασταλτικά, αλλά όχι απαγορευτικά.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο χοντρούλης και ασχημούλης δεν φοβάται την απόρριψη, την θεωρεί δεδομένη και την έχει αποδεχτεί, και έχει εκπαιδευτεί σε τεχνικές προσέγγισης μέχρι να τα καταφέρει... Και 1 τοις 100 πιθανότητες να έχει, θα ανεχτεί τις 99 απορρίψεις μέχρι να πετύχει την μία που θα τον αποδεχτεί...
Αντιθέτως ο "όμορφος" πολύ σωστά επισημαίνεις ότι δεν έχει αναπτύξει τεχνικές προσέγγισης διότι περιμένει να λειτουργήσει η εμφάνιση του από μόνη της, αντιμετωπίζει επίσης και σοβαρό πρόβλημα να ανεχτεί την πιθανή απόρριψη εαν κάνει κάποια προσέγγιση πριν θεωρήσει δεδομένη την επιτυχία του λόγω εμφάνισης...

Ανώνυμος είπε...

Σωστα asxhmadra έχεις δίκιο όπως και ο paxoulos αλλά και από προσωπική εμπειρία επειδή δεν ειμαι άσχημος όπως λένε και οι γύρω αλλα επεδη ειμαι αδύνατος ή δεν έχω λεεεφττάα αισθήματα το παιχνίδι είναι πολλές φορές χαμένο!!!