Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2008

Οι οδηγοί των 4Χ4 πιο χοντροί και πιο συντηρητικοί

Τα άτομα που οδηγούν μεγάλα οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς (4Χ4) έχουν περισσότερες πιθανότητες να είναι παχύσαρκα, συντηρητικά και οι άνδρες ν' απεχθάνονται τους ομοφυλόφιλους, όπως προκύπτει από μεγάλη έρευνα που διεξήχθη μεταξύ οδηγών στην Αυστραλία.
Η έρευνα του Αυστραλιανού Ινστιτούτου κατέδειξε ότι ένας τυπικός οδηγός πόλης ενός οχήματος 4Χ4 είναι ένας άνδρας ηλικίας από 40 έως 50, με εισόδημα άνω του μετρίου και αυτοχαρακτηρίζεται αυστηρός. Ωστόσο σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της έρευνας, τα πολυτελή 4Χ4 οδηγούν και γυναίκες υψηλού εισοδήματος που βρίσκονται σε διαδικασία δίαιτας και χρησιμοποιούν τα οχήματα αυτά για να κυκλοφορούν στο κέντρο της πόλης και όχι στην επαρχία.
Τα μέλη αυτής της κοινωνικής ομάδας έχουν περισσότερες από διπλές πιθανότητες από ό,τι ο υπόλοιπος πληθυσμός να δηλώσουν "Γεννήθηκα για να αγοράζω", σχολιάζει το ινστιτούτο. Το ινστιτούτο βάσισε την έρευνα του σε ένα ερωτηματολόγιο που απηύθυνε σε 24.000 άτομα που οδηγούν μεγάλα οχήματα 4Χ4 ή πολυτελέστερα οχήματα. Η έρευνα καταλήγει ότι τα άτομα που οδηγούν τέτοια οχήματα μέσα στις πόλεις είναι περισσότερο συντηρητικά, ενδιαφέρονται ελάχιστα για τα προβλήματα της κοινότητας και το 51% θεωρεί την ομοφυλοφιλία κάτι εξαιρετικά ανήθικο.
=============================
Το γέλιο είναι ότι και εγώ τζιπάκι έχω !!! (Χαχά)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ έρευνα με αρκετά ρατσιστικό χαρακτήρα και για τις 2 ομάδες(παχουλοί,ομοφυλόφιλοι)ο καθένας έχει δικαίωμα να πάρει οτι θέλει να έχει ότι θέλει και να κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή!!!