Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2008

Τα τρία γουρουνάκια της ζωής μας!

Ηθικά διδάγματα; Χτίστε ένα δυνατό εαυτό, μια στερεή προσωπικότητα με όσο το δυνατό λιγότερες ατέλειες. Φροντίζετε ασταμάτητα να εντοπίζετε τις ατέλειες σας με ειλικρίνεια και να προσπαθείτε να τις βελτιώσετε όσο το δυνατό καλύτερα. Οχυρώστε τη σχέση σας με τα πιο στέρεα και ανθεκτικά υλι-κά που είναι η αγάπη, η αφοσίωση, η τρυφερότητα, η επικοινωνία, το κοινό όραμα και τα όνειρα και κανένας, ποτέ, ούτε και εσείς οι ίδιοι, δε θα μπορέσετε να την γκρεμίσετε. Οι κακοί λύκοι βρίσκονται στο μυαλό μας και με το μυαλό μας μπορούμε να τους νικήσουμε, εκπαιδεύοντας το.

Οι όμορφες σχέσεις προϋποθέτουν προσωπική βελτίωση αλλά και φροντίδα. Φροντίστε τις σχέσεις σας, ενδιαφερθείτε για αυτές. Μην τις καταστρέφετε με καυγάδες, εγωισμούς, διαφωνίες. Μην τις παραμελείτε με τη δουλειά σας. Εντοπί-στε και τα δικά τους προβλήματα και παλέψτε για την ευτυχία σας, για την αγάπη σας, για το / τη σύντροφο σας, για το κοινό σας ‘εμείς’.

Ποιος καταστρέφει τις σχέσεις μου; Ποιος ευθύνεται για την ευτυχία μου; Ποιος θα ζήσει καλά και ακόμα καλύτερα μέσα στο σπιτάκι μιας υπέροχης σχέσης…όταν το προσπαθήσει; Ακόμα αναρωτιέστε;


=======================

Ολόκληρο το κείμενο βρίσκετε στο:
http://www.neo.gr/modules.php?name=News&file=print&sid=3225

Δεν υπάρχουν σχόλια: