Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2008

Χρόνια Πολλά ...!!!

Χρόνια μας πολλά, τα χιλιάσαμε...
Χρόνια πολλά σε όλους εσάς τους χίλιους κάτι που διαβάσατε τις χαζομάρες μου και με ανεχτίκατε (Ναί καλά καταλάβατε, θέλω κοπλιμέντα !!!)
Ο καλύτερος και μεγαλύτερος λόγος που χαίρομαι δεν είναι οτι τα χιαλιάσαμε αλλά ότι έχω κάποιους μόνιμους αναγνώστες που τους θεωρώ πλέον φίλους μου, αλλα ακόμα πιο πολύ χαίρομαι γι' αυτούς τους λιγοστούς που γνώρισα απο κόντά.

Χρόνια πολλά σε όλους εσάς και σας ευχαριστώ πολύ !!!

3 σχόλια:

ράγες είπε...

Σημασία δεν έχουν τα χίλια αλλά τα λίγα και καλά! Κοπλιμέντα δεν θα ακούσεις γιατί δεν βλέπω να κόβεις τούρτα! Κάνε ένα κέρασμα να γλυκαθούμε και βλέπουμε...

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Φίλε μου είμαι μία πρώην σαν εσένα, ζύγιζα 126 κιλά και είμαι και μεγάλη όχι σαν εσένα που έχεις την ηλικεία της κόρης μου!Δοκίμασα ότι μπορείς να φανταστείς γιά να αδυνατίσω μα απέτυχα, το χιούμορ μου και ο αυτοσαρκασμός έγιναν όπλα μου, έγινα μόνιμος πελάτης σε ειδικά καταστήματα ρούχων και βολευόμουν βάζοντας σαν την στρουθοκάμηλο το κεφάλι μου στην άμμο!Ο άνδρας μου με ευκόλυνε γιατί ποτέ δεν μου έκανε ζήτημα γιά τα κιλά μου( θα τον λατρεύω πάντα γι' αυτό), όσπου η μία μου κόρη έγινε ... μαμά γιά μένα! Με πήρε από το χέρι και με πήγε σε ένα χειρούργο και με έκανε να πάρω την μεγάλη απόφαση να βάλω δακτύλιο. Χθές έκλεισα 1 χρόνο από τότε και έχω χάσει 52 κιλά τρώγοντας από όλα όμως από λίγο.Η ζωή μου άλλαξε φίλε μου, γελώ με τους γνωστούς μου που με βλέπουν στο δρόμο και δεν με γνωρίζουν ,μπορώ πλέον να κάνω γυμναστική χωρίς να λαχανιάζω, φορώ ρούχα που κάποτε ήταν όνειρο γιά μένα , κάνω έρωτα με τον άνδρα μου χωρίς να σβύνω το φως και το κυριότερο αισθάνομαι σαν να έφυγαν μαζί με τα κιλά μου τα μισά μου χρόνια. Ναι! έγινα 50! ε! και... αυτό είναι πιά το σύνθημα μου , είμαισύζυγος, μητέρα ,γιαγιά.. ε! και...Είσαι πολύ νέος μη κάνεις τα δικά μου λάθη και αφήσεις το χρόνο να κυλήσει, πάνε να ρωτήσεις γιά δακτύλιο και είμαι εδώ όποτε με χρειαστείς γιά να μάθεις κάτι.Ξέρω οτι έχεις χιούμορ , σε καταλαβαίνω γιατί ακόμα κιαν έχασα κιλά μέσα μου είμαι πάντα η χοντρούλα που ρατσιστικά μου λέγανε γελώντας!

Παχουλός... είπε...

Σε ευχαριστώ αχτίδα με έκανες ν νιώσω πολύ όμορφα!